Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto mi zinterpretuje sen...?

Polecane posty

Gość gość

Śniło mi się ze osoba, z która jestem pokłócona (rodzina), traktujemy się z dystansem na dzień dzisiejszy, zniszczyła moją choinkę bożonarodzeniową. Polamal, oberwal galazki i ogolnie no zniszczył. Tej samej nocy mojemu mezowi tez sie snila choinka. Kazalam wyciagnac mu ja w doniczki, korzenie byly na wierzchu bo powiedzialam ze tak bedzie lepiej...

Gość gość
zaraz sie na ciebie rzuca kafe-hieny - uwazaj

Gość gość
Nic nie wskazuje na polepszenie relacji, wręcz przeciwnie będziesz prześladowana, jasnowidz.

Gość gość
hahah jasne jasne :P

Gość gość
wiem, ze cos z choinka uschnieta bylo na zle, na jakas tragedie... ale ta twoja nie uschla wiec nie wiem :-/

Gość gość
a mi sie dzisiaj w nocy snily buty,,, ze ciagle spadaly mi z roznych polek !

Gość gość
Myślę, że przeżywasz tą całą sytuację, tę niezgodę w rodzinie i stąd takie sny. To zazwyczaj podświadomość tworzy takie różne rzeczy w snach, coś co człowieka gryzie albo także to co cieszy. Pojawiła się choinka bo to okres świąteczny, zapewne dlatego. A że ta osoba niszczyła tę choinkę to pewnie takie skojarzenie że ona ogólnie chce wam zaszkodzić, zrobić coś złego, no ogólnie jakoś negatywnie tę osobę odbieracie, być może obawiacie się jej agresji? A może w Święta wszyscy się spotkaliście i coś się wydarzyło a teraz we śnie jeszcze raz to przeżywacie?

Gość gość
a mi się śniło że potrąciłem albo przejechałem ze 4 osoby :D

Gość gość
gość dziś - byc moze, ja wole zyc powoli i uczciwie - dorobic sie wszystkiego z czasem a nie isc po łebkach, cwaniactwem, wywyzszaniem sie i chamstwem, a tak naprawde to wszystko na chwiejnych nogach stoi, dlatego ten glowny spór no i dodatkowo fałsz, fałsz, fałsz... rodziny sie nie wybiera :(

Gość gość
gosc 18:45 twoj sen o Butach: Pozostawienie złej przeszłości za sobą. Rozpoczęcie nowego etapu w życiu----:-) Pozytywna wiadomość, która odwróci wcześniejsze smutki, rozwiąże problemy. Ktoś odzyska zdrowie lub równowagę psychiczną.---:-) Kłopoty, których przyczyną jest mężczyzna w średnim wieku, jasny blondyn. Osoba ta przysparza wiele zmartwień---:-) Niewierna kobieta która poprzez swoje postępowanie przyniesie wiele złego. Ktoś bardzo cierpi z jej powodu.

Gość gość
gosc 18:55 twoj sen: Szatynka we własnym domu. Często symbolizuje matkę lub teściową:-) Przeszkody w niedalekiej podróży, nieudane spotkanie. W domu mogą być problemy z nałogiem:-) Nieodpowiedzialna, nierozważna kobieta w naszym domu. Swoją postawą może sprawiać problemy we własnym domu:-) Czekają nas nerwy, łzy i stres. Karty mogą oznaczać niegroźną chorobę. Stresująca atmosfera w domu. Kłótnie:-)

Gość gość
gosc 16:45 twoj sen: Szatynkę która miała dużo stresów i zmartwień czeka poprawa losu. Stan zdrowia się poprawi, konflikty zostaną zażegnane:-) Wyjazd do innego miasta lub przeprowadzka pomoże uwolnić się od osoby która niszczyła zdrowie psychiczne i wpędzała w nerwicę. Skończą się łzy i stres. :-) Nieporozumienie w które będzie zamieszany młody szatyn zostanie wyjaśnione. Konflikt będzie zażegnany. Poprawa nastroju:-) Powrót do równowagi psychicznej po stracie ukochanej osoby. Czas leczy rany, łzy nie długo się skończą a ból z powodu nieszczęśliwej miłości przeminie:-)

Gość gość
gość 2015.01.03 skad ty to bierzesz?

Gość gość
ale mi sie zadna szatynka nie snila :/