Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

astrologia zodiak

Polecane posty

Gość gość

spróbujmy najbardziej trafnym przymiotnikiem określić każdy znak: rak-rodzinny lew-władczy koziorożec-konserwatywny skorpion-przebiegły panna - pedantyczna itd.

Gość gość
bliźniak - czarujący waga - rozważna byk - hipochondryk

Gość gość
rak-sknera lew-przemadrzaly koziorożec- ? skorpion-spokojny panna - zakłamana bliźniak - inteligentny waga - przebiegła byk - zazdrosny ryby-zakompleksione strzelec-postrzelony

Gość gość
ryby - intuicyjne strzelec - pochopny

Gość gość
Moj znak: blizniak- otwarty, szczery. Ma ciagla ochote na seks. Beznalogowiec. Wierny. Wybuchowy. Rozwazny. Zdolny.

Gość gość
baran - szczery

Gość gość
baran - cięty (w słowach) byk - zarozumiały bliźnięta - lekkomyślne rak - obrażalski lew - dumny panna - pedantyczna waga - o matko,tutaj mogłabym powiedzieć tyle negatywów.. ale najbardziej charakterystyczne to chyba FAŁSZYWA skorpion - charakterny strzelec - zabawowy koziorożec - introwertyczny wodnik - nieprzewidywalny ryby - emocjonalne

Gość gość
bliźniaki to najfajniejsze chłopaki! zaradni, przystojny, seksowni, tajemniczy, och chciałabym mieć w przyszłości boja spod tego znaku ;)

Gość gość
A jaki przymiotnik dla wodniczki?

Gość gość
taa bliźniaki to najbardziej zdradziecki i zmienny znak, jak chcesz być zdradzana na każdym kroku, to proszę bardzo :D nie znam wiernego bliźniaka

Gość gość
wodnik- niezależny

Gość gość
no przecież jest WODNIK - NIEPRZEWIDYWALNY

Gość gość
Moze to sie tyczy meskich wodnikow

Gość gość
Jestem waga wiec bliźniak dla mnie jakznalalzk. Oba znaki mają podwójną naturę... Są przy tym najbardziej inteligentne.

Gość gość
Rak- obrazalski, nerwowy, skapy

Gość gość
No jako waga tez święta nie jesteś jeśli chodzi o wierność, to rzeczywiście bliźniak-zdradzacz jak ulał do ciebie, oboje tak samo rozwiązli :P a czy inteligentni? sprawa dyskusyjna :P

Gość gość
Skorpion -skłonności materialistyczne, kłamliwy,urodziwy,postrzelony Waga - material girl,skłonności les,skłonności do uzależnień Bliźniaki - anale,pissy,bdsm i inne udziwienia na codzień Koziorożec - zimna,żyje w swoim świecie ale potrafi kochać Lew - władcza, wredna, chce wzbudzać współczucie dla własnych celów Panna - k****arz/d****a

Gość gość
Największe dupodajkki to panny i raki największe cnotki bliźnięta i ryby jeśli chodzi o kobiety namiętne kochanki byki strzece wagi i Koziorożec kloda w łóżku to lew i wodnik a barany wyuzdane

Gość gość
Każdy znak ma swoje +/- ale nigdy, powtarzam NIGDY nie spotkałam tak dużej powtarzalności negatywnych cech jak u panów spod znaku RAKA... (Panie to inna bajka, mam same pozytywne doświadczenia w tej kwestii). Na prawdę. Takiego kur.estwa pod przykrywką cierpienia życiowego (zadawanego mu przez innych) nie widziałam na oczy. Hipokryzja, zdradzanie partnerek/żon, a mimo to niemożność odejścia od nich (a przecież są taki złe, tyraniczne etc.). Nawet Skorpion, który uchodzi za najbardziej seksualny znak, nie jest takim moralnym wykolejeńcem jak panowie spod znaku Raka. Ich rzekoma wrażliwość, to wrażliwość na własnym punkcie! OSTRZEGAM, żyjecie i w chodzicie w relacje z tymi ludźmi na własne życzenie. (Oczywiście pewnie jest jakiś odsetek, który jest zupełnie normalny ALE JA NIE SPOTKAŁAM i nigdy o takim nie słyszałam, więc...)

Gość gość
Potwierdzam, że raki-panowie są skąpi, obrażalscy i wszystko, co najgorsze... niezrównoważeni psychicznie! Tfu... takich ludzi powinno się utylizować.