Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxanka95

torebka na wesele

Polecane posty

Gość roxanka95

Czy na wesele wypada iść z taką dużą torebką? torbytorebki24.pl/torebka-damska-typu-kuferek-czarny-david-jones-eko-skora.html - idę na wesele w styczniu i chciałabym zamówić sobie torebkę, a generalnie potrzebna mi jest duża torebka więc gdybym mogła iść z nią na wesele i później też chodzić to byłoby fajnie :)

Gość gość
no bardzo fajna torebeczka, a może powiesz jaką masz sukienkę to będzie nam łatwiej odpowiedzieć :)?

Gość roxanka95
sukienkę mam czarną obcisłą i krótką

Gość roxanka95
o nie! po co mi pokazywałaś tę torebkę :D teraz nie będę mogła się zdecydować ! obie są super :(((((

Gość asiullka
weź obie, niedrogie są a na prawde śliczne :)

Gość gość
Kup sobie jakąś kopertówkę. :) Ja mam taką czarną z allinside.pl i jestem mega zadowolona, mało zapłaciłam bo 20 zł, a wykonanie jest ekstra :)

Gość gość
Również mam torebkę z allinside w swojej kolekcji :D bardzo ładna i wydaje się być serio świetnej jakości ;)

Gość gość
Też jak dziewczyny polecam allinside.pl. Mają bardzo fajne rzeczy. Kupowałam tam torebkę i buty na wesele przyjaciółki. :)

Gość roxanka95
Dziewczyny! Nie wytrzymałam w końcu i kupilam obie te torebki :D

Gość gość
a jak tam jakość? i czy wyglądają tak jak na stronie? bo własnie sama myślę nad zakupem w tym sklepie torby torebki ;]

Gość roxanka95
Własnie bardzo fajnie jakościowo i w ogole jak widzisz, ceny też sa bardzo ok. Torebki wyglądają dokładnie tak jak na stronie, więc mogę ci polecić ten sklep, ja na pewno jeszcze nie raz tam zamówię :)

Gość gość
Ja ostatnio miałam ale tylko dla tego, że musiałam przebrać buty do tańca gdyż miałam pęcherze od chodzenia po górach i strasznie bolały w szpilkach. Nikt jakoś na mnie nie patrzył jak na oślice ale jednak wolę mniejszą. Łatwiej z taką :)

Gość gość
Jaką torebkę wybrać do zwiewnych, letnich kreacji, a jaką do brokatowych i błyszczących sukni? Czy zdecydowane kolory torebek wizytowych na wesele są passe? Bardzo fajnie na te pytania odpowiada artykuł na blogu https://zeskory.com/smartblog/25/KOPERT%C3%93WKI-NA-SEZON-WESELNY.html. Są tu też propozycje torebek pasujących do konkretnych stylizacji, np. spośród torebek z przyjaznych środowisku ecoskór produkcji Betlewski.

Gość gość
Sprawdź ofertę sklepu https://www.emanzana.pl/ tam znajdziesz super torebki na każdą okazję w szerokiej gamie wzorów i kolorów. Ja mam od nich już trzy torebki i super się sprawdzają.