Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chodzi ze zsuniętym napletkiem :o

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio odkryłam że mój chłopak chodzi ze zsuniętym napletkiem. Powiedział mi że lubi jak coś go tam "drażni" bo lubi mieć często erekcje :o On jest zboczony? bo ja zawsze myślałam że to dla chłopaka dyskomfort jak ma główkę na wierzchu kiedy penis nie stoi. To przecież tak jakby wcale nie miał napletka bo jego główka jest bezbronna :o Ja nie wyobrażam sobie żeby moja łechtaczka była taka goła na codzień. Od razu by mnie to bolało :o

Gość gość
będziesz miała większą przyjemność

Gość gość
A dlaczego??

Gość gość
Jaki to ma związek z moją przyjemnością??

Gość gość
ciagle jest napalony

Gość gość
Niby tak ale czy to normalne??

Gość gość
jak tak lubi

Gość gość
Mężczyźni wy też tak chodzicie? Nie boli was to??

Gość gość
Ja tak chodzę, bo wcale nie mam napletka:)

Gość gość
Czy sprawia Ci to przyjemność?

Gość gość
"..... bo ja zawsze myślałam że to dla chłopaka dyskomfort jak ma główkę na wierzchu kiedy penis nie stoi......" xxxxxxxxxxxxxx kurde, co z tymi babami jest:O Wtracaja sie nawet do tego, jak ma facetowi byc wygodnie, a jak nie. Masakra.

Gość Afrodinozaur
Teraz nie mam wyboru...;) Czy sprawia mi przyjemność... Nie myślę o tym wcale i odczuwam tak, jakbym miał normalnie z napletkiem... Nic nie boli, nie ociera, mimo że żołądź na wierzchu, co moją dziewczynę bardzo podnieca zawsze jak zajrzy mi w majteczki ;)

Gość gość
czy faceci usuwaja napletki?

Gość gość
Afrodinozaur a to prawda że napletek po pewnym czasie takiego chodzenia się kurczy a żołądź staje się większa bo tez mam zamiar zacząć hartować swoją główkę. Mógłbyś opisać co ci się zmieniło w budowie, wyglądzie i odczuwaniu penisa po tym jak zacząłeś chodzić bez skórki i po obrzezaniu?

Gość gość
Ja słyszałam że główka staje się różowa jak jest długo na wierzchu :p

Gość Afrodinozaur
Tak, faktycznie po kilku tygodniach lub miesiącach napletek trochę się skurczył i kiedy go nasunąłem, nie zasłaniał już całkiem żołędzi. Na początku bardzo trudno utrzymać napletek poza żołędzią - cały czas chce się nasuwać. U mnie po ok tygodniu już się nie nasuwał sam tak łatwo. Żołądź się zahartowała. Raz na jakiś czas napletek nasuwał się na żołądź, co było denerwujące, przeszkadzał mi on też podczas seksu. Zdecydowałem się go usunąć. Obecnie jestem jakieś 3 lata po zabiegu i uważam, że była to bardzo dobra decyzja. Najbardziej zadowolona jest moja dziewczyna. Seks trwa dłużej, nie dostrzegłem żadnych minusów tego zabiegu, no może poza ubytkiem gotówki w portfelu. Główka mam wrażenie, że po zabiegu faktycznie się powiększyła. Jest teraz sporych rozmiarów, chociaż generalnie mój sprzęt jest raczej słusznych wymiarów ;)

Gość ciekawskiiia
a ile masz w cm? :p

Gość gość
To skurczanie się napletka występowało u ciebie cały czas, czy skurczył się tylko na początku?

Gość gość
17, ale prawidłowo mierzony

Gość Afrodinozaur
17cm, ale prawidłowo mierzony Tego nie wiem, ale raczej cały nie zaniknie ;) W momencie, gdy zdecydowałem się na obrzezanie (z rok chodzenia ze zsuniętym), pozostawiał odkryte jakieś 20% żołędzi, ale generalnie miałem dość krótki napletek - przy silnym wzwodzie końcówka była widoczna, także skurczenie było minimalne.

Gość gość
Afrodinozaur a czy po obrzezaniu orgazmy nie straciły na intensywności? Bo na wewn. stronie napletka są dosyć przyjemne punkty.

Gość gość
Pewnie trudno w to uwierzyć, ale zdecydowanie intensywniejsze są teraz orgazmy. Teraz nasienie wystrzeliwuje wręcz jak wulkan, a nie pyka sobie. Wynika to jak sądzę z konieczności dłuższej stymulacji.

Gość gość
na żołędzi bez napletka robią się odciski

Gość gość
tylko, jak się go mocno uciska...

Gość gość
Wtedy żołądź się powiększa i może powstać stulejka nabyta.

Gość gość
Nasuń mu go czym prędzej!

Gość gość
ja też mam zsunięty i nic nie mogę poradzić, nawet w zwisie , i na mrozie gdy penis jest skurczony to i tak nie nałożę napletka na żołądź.. :P taki tym napleta

Gość gość
ja mam zawsze podwiniety napletek i jest za krotki zeby go nałożyć na żołądź. wolalbym miec dluzszy