Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy wg was jestem pusta i denna jako kobieta jakie macie pasje

Polecane posty

Gość gość

mam juz 28 lat ciągle mam niskie poczucie wartosci..mam juz czytam ,ze dziewczyna bez pasji to pustota i dno intelektualne.ukonczylam studia humanistyczne. posiadam takie zainteresowania: polityka ksiązki (mądre ,które coś wnoszą i uczą,,nie czytadła i powieści) medycyna medycyna alternatywna muzyka z lat 80-tych i 90-tych nie interesuje sie kompletnie moda ,kosmetykami (stosuje tylko naturalne)oraz ciuchami i nie lubie łazic po sklepach:( pytam serio...czy wg was jestem pusta ? pisze o tym tutaj ,ponieważ poznałam faceta ,który jest inzynierem i ciągle przy mnie smieje sie z kobiet po humanistycznych kierunkach ,mowi ,że nie bylby z takim dnem nigdy oraz uważa,że kobieta powinna miec pasje ,które sa na poziomie..nie wiem jakie to powinny byc..zastanawiam sie czasem czy nie mam ich za mało..:(

Gość gość
Mój kumpel jest inżynierem, a miał 30 % z j Polskiego na maturze :D On nie umie dobrze nieraz sformułować zdania. Ogólnie to ma ścisły umysł, z tym się człowiek rodzi, nie przejmuj się.

Gość gość
TROCHE MARNE TWE PASJE I MAŁO ICH,TO FAKT.

Gość gość
Kolejny inżynierek któremu wydaje się że jest nie wiadomo kim :o nie przejmuj się debilem. Wartość człowieka nie zależy od tego jaki kierunek studiów skończył

Gość gość
A jakie według niego powinnaś posiadać pasje ? Zapewne fizyka i informatyka :D

Gość gość
e tam, nie daj sie wpedzic w kompleksy czesto bywa tak, ze osoba, ktoa wie 70 proc. mniej od ciebie wygrywa, bo umie sie zaprezentowac wiec wazne, czy umiesz ciekawie rozmawiac a ten kolega nie zarozumialy aby? pamietaj, ze wielu patrzy z gory na kobiety i cokolwiek by one nie zrobily, uwaza je za gorsze od siebie

Gość gość
wg niego powinnam isc na inzyniera:) on sie tak obnosi tym,że inzyniera ma,że brak słów.. ciągle kpi z humanistów i mówi ,ze to matoły i pustoty a on ma fach w ręku i zna sie na czyms. smieje się,że mnie ,że poszłam na humanistyczny kierunek i ,że widac za głupia jestem na polibude. on skonczył budownictwo i wszystkim mówi ,że na kierownika robót albo budowy teraz może isc albo projektować konstrukcje budowlane.

:D nie ma złych i gorszych pasji, ważne, że coś Cię kręci i się na czymś trochę znasz najazd na humanistów słyszałam od zawsze, bo sama mam taki umysł, zainteresowania i drogę edukacji od początku, nie przejmuj się

Gość gość
Wg mnie masz poważne zainteresowania. Sprobuj dupka zagiac z literatury, zapytaj co sadzi o Dostojewskim, James Joyce'u moze Bukowski.No chyba ze wcale się tym nie interesujesz a byłeś za głupia na studia scisle.

Gość gość
To niech najpierw zostanie tym kierownikiem a później niech się przechwala. to wcale nie jest takie pewne że znajdzie pracę. Dużo jest bezrobotnych inżynierów.

Gość gość
Pisarzem tez nie każdy może zostać, bo do tego trzeba mieć wyobraźnie, a nie każdy ją ma, trzeba mieć warsztat. Do technicznych kierunków, też trzeba posiadać wyobraźnie przestrzenną, nie każdy ją ma i nadaje się na takie kierunki.

Gość gość
jak ma taki lekceważący stosunek do ludzi to nie jest nic wart i pasje mu nie pomogą się uczłowieczyć

Gość gość
interesuje sie moda ,kosmetykami, oraz ciuchami i lubie łazic po sklepach, interesuje sie tez troche moimi studiami nigdy nie przeszlo mi przez mysl czy jestem pusta masz duzo zainteresowan, nieprzydatnych

Gość gość
Wydajesz się być normalna, a nie pusta :) Także wyluzuj. Ja lubię czytać książki, ale właśnie głównie coś z akcją i humorem, więc nic mądrego. Rysuję z dziecięcą pasją ręcznie w zeszycie i na kompie, ale talentu nie mam, tylko czasem coś fajnego stworzę na podstawie pomysłu i mnóstwa pracy, a nie dzięki pięknej kresce i wyczuciu. Lubię czytać o nowinkach medycznych i technicznych. Staram się douczać z angielskiego, japońskiego i rosyjskiego przy czym czasem się na to napalę, rysuję słowa i wyrażenia, a czasem się wpatruję tępo w kartkę i udaję przed samą sobą, że odsłuchuję tekst. Interesuję się też zakresem swoich studiów i swoją pracą, ale nie zanudzam tym ludzi, którzy nie są w temacie, jeżeli sami o to nie zapytają ;) Wychodzi na to, że nie robię czegoś bardziej wyjątkowego niż ty, żadnych pasji "na poziomie" czymkolwiek one są. Jak wielu ludzi chodzę na piwo, rower i basen, lubię planować wycieczki. W sumie to nawet wolę niektóre formy rozrywki z "niższego" poziomu np. komiks zamiast malarstwa czy poezji, ale nie widzę w tym niczego złego i żaden znajomy by tego nie zmienił paroma słowami o ogóle ludności, która studiuje/skończyła dany kierunek.

Gość gość
Powiedz mu, że co tydzień chodzisz do opery a prawie każdy weekend spędzasz w swoim warsztacie naprawiając motory ^^

Gość gość
zainteresowania niepotrzebne, faceci i tak patrza na wyglad