Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_1

ślub w październiku?co sądzicie?

Polecane posty

Gość pytająca_1

Witajcie.Jakiś czas temu podjęliśmy z narzeczonym decyzję o pobraniu się. Salę i fotografa mamy zamówioną na kwiecień 2016 (dzień, w którym poznaliśmy się). Teraz, gdy co raz więcej ludzi wie o naszych planach spotykamy się ze zdziwieniem otoczenia, dlaczego wybraliśmy tak odległy termin. Dodam, że jeśli chodzi o salę, to jest możliwość przeniesienia terminu na październik 2015 i zgranie się z fotografem. Który miesiąc wybralibyście. Kwiecień, który jest naszą rocznicą, czy ponury, ale bliższy październik. Nie ukrywam, że obawiam się o pogodę.

Gość gość
Oba miesiące są wielką niewiadomą pod względem pogody, więc nią się nie masz co sugerować.

Gość gość
ja bym wybrala kwiecień bo jest cieplejszy

Gość pytająca_1
ktoś jeszcze?

Gość gość
Kwiecień, brałam wtedy ślub i było ciepło.

Gość gość
to już musi być twój wybór nie wiem co bym wybrała w kwietniu mam urodziny a w pażdzierniku mam rocznicę bycia razem;)

Gość gość
Ja brałam ślub w październiku i była idealna pogoda, słonecznie, ciepło ale nie za gorąco. Roślinność dawała piękna dekoracje, drzewa zaczęły być kolorowe, róże jeszcze pięknie kwitły. ..ja uwielbiam wczesną jesień, to moja ulubiona pora roku więc dlatego wybrałam tę datę. Moj brat brał ślub miesiąc wcześniej bo we wrześniu i było okropnie, deszcz, wiatr, zimno.