Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sraka24

najlepszy lekarz od nosów

Polecane posty

Gość gość
Po co ci operacja, pojedź na wycieczke ...

Gość gość
a ty i do lekarza ale od głowy bo chya coś w niej nie tak...... dobry lekarz od nosa, czubka.......a jest taki ????

Gość gość
Do 5000 zl jedynie dr Brzuchanski, ale on specjalista od czubkow nie jest.

Gość gość
Od nosów wiem że dobra jest Grzesiak ale nie wiem jaki koszt czubka (ja robiłam korektę garbka), ale na str ma cennik to może pisze www.drgrzesiak.pl

Gość gość
Grzesiak jest lepsza w przerywaniu ciąży i rwaniu zębów

Gość gość
A może profesor Kobus

ludzie proszę traktujcie poważnie moje pytanie ... czemu w ludziach tyle jadu

Gość gość
Wg mnie korekcję nosa dobrze robi dr Dorota Żukowska z Białegostoku, wiem ze też w Łodzi przyjmuje to nie wiem gdzie masz bliżej. Popatrz na cennik u niej , najlepiej się zapisac na konsultację bo wiesz lekarka musi zobaczyć co i jak ma zrobić. U niej można taką symulację zobaczyć na komputerze jak bd po zabiegu wyglądała http://www.plastyczna.med.pl/

Gość gość
Z Żukowską ktość cię podpuszcza.

Gość gość
wypad z tym reklamowym spamem

Gość gość
Zukowska??? Dajcie spokój

Gość gość
najleoszy to Dr Nosek z Noskowa z 1 stopniem specjalizacji noskowej a poważnie piszesz do 5 tysięcy , bez sensu, nie cena ma być chyba wyznacznikiem poza tym skąd mamy wiedzieć na ile Dr wyceni twój nos? i nie szukaj lekarza dobrego od czubka ale ogólnie tego co specjalizuje się w nosach mi się podobają nosy DR Gidrojć Juraha Dr musi wycenić indywidualnie, napisz, idz na konsultacje

Gość gość
A mi a fa i sol...skąd wiesz jakie noski robi ten lekarz.

kochani mam straszny problem.chce sobie w przysulym roku zafundowac korekte nosa.zdecydowalam sie na polanice a do wyboru zostalo mi 4 lekarzy:dr.Kobus,Rychlik,Wysocki,Wöjcicki.Nie wiem na ktörego mam sie zdecydowac.PomocyPROSZE

Gość gość
Czytam inne fora gdzie wiele osób wstawia zdjęcia przed i po i na bieżąco się wypowiada Pisze się z ralnymi osobami które wiele lat piszą pod jednymi nikami a nie jak tu, sami naganiacze i fanatycy Zukowskiej, hahaahaha Zapraszam na beauty w Polsce, realni ludzie i realne opinie

Gość gość
nie rób u sankowskiego,na forach pełno naganiaczy z jego kliniki ,także lepiej uważać.

Gość gość
na forum beauty w Polsce gdzie często bywam nie ma ani jednego pacjenta od Sankowskiego, może ci sprzed lat forum jest sprawdzone i nie ma tak jak tu ze jedna osoba pisze pod roznymi ksywkami i pisze to samo a zmienia jedyni czas wykonania zabiegu jak tu ktoś pisal o stylage i bromie, w oczy kole ze to jedna i ta sama osoba pisze

Gość gość
Wiele lat pisac pod jednym nickiem, gratuluje wytrwalosci. Zdjecia, no coz ...

no wlasnie bardzo boje sie ze niekiedy o lekarzach pisza ludzie wymyslone pochwaly a mi bardzo zalerzy na prawdziwych opiniach.W koncu nos jest centralna czescia twarzy jak mi go spiernicza to nie chce byc ja M.Jakson z nosem prawie odpadajacym po kilku operacjach.Jesli go zrobie to raz a konkretnie wiec potrzebny jest mi dobry lekarz.Chirurgia plastyczna ma specjalistöw .Ci ktörzy swietnie modeluja cialo nie zawsze potrafia dobrze zrobic nos.Dzieki serdeczne za rade.Sprawdze na poleconej stronie.

Gość gość
W necie nie chwali się' bo i po co. Zastanow się kobieto. Czy ty o wszystkim piszesz w necie. Daj se spokój

Gość gość
no jakieś 3 lata

Gość gość
Eryk1 spadaj stad!

Dr. Dębski! jestem własnie po zdjęciu gipsu. co prawda robiłem całkowitą korektę ale cenowo wyszło fajnie i bez porównania np. do cennika dr Szczyta.

Gość gość
Gałazka - ile płaciłeś? mnie czeka CKN i te ceny gdzieniegdzie podchodzą pod 20 tys!