Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośći

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość gośći

Nie gwałci nie zdradza itp... Poprostu jest arogancki bez szacunku do mnie przeklina, obraża przy rodzinie ma fatalne korzenie moje pytanie brzmi jak go zmienić i czy to możliwe. Wiem że ideałów nie ma ale czy chodzić po dnie bo tak to widzę... Pomocy i proszę o poważne odpowiedzi

skąd wiesz ze nie zdradza, skoro jest bez szacunku? znałam takich typów i bycie z nimi to równia pochyła w dół. nigdy sie nie zmienią

Gość gość
Ideały istnieją, ale są dla was po prostu nudne, a wy wolicie czuć adrenalinkę z chamami i prostakami :)

Gość gośći
Wiem że nie zdradza bo spędzamy sporo czasu razem i poprostu czasem to się wie, wiem też że mu zależy i chce być dobrym człowiekiem jednak jak wspomniałam - korzenie. Wszystko przy nim (podstawy) mam wady zniosę ale obrażanie przy rodzinie? To był szok ;/ nie ma pohamowania, ciężko mi zrezygnować i nie chodzi o to że wolę "złych" mężczyzn ;/ kiedy go pokochałam był cudowny z czasem zaczęło być inaczej... Wyraźcie swoje zdanie...

Gość gość
pomocy....

Nie wiem, czy go kochasz, a jeśli nawet tak, to wyłączyłaś rozum, a własną godnosć wrzuciłaś do...WC. Za co go kochasz? Moze masz schizę, i kochasz wyobrażenie o nim? Imaginujesz, jak by to było, gdyby on był inny, zmienił się? Nie zmieni się, może być gorzej, więc przestań być "uzdrowicielką", i znajdź sobie normalnego chłopaka na poziomie, który Cię uszanuje.

Pokaż ze sama się szanujesz. Gdy znowu cię wyklnie powiedz mu z zimnym lodowatym spokojem że nie życzysz by klną do ciebie, ba! nawet koło ciebie! i nie odzywaj się dopóki nie przeprosi. Jak nie przeprosi to sobie odpuść bo cię nie kocha. Jak po przeprosinach znowu przeklnie to powiedz znowu że nie tolerujesz takiego zachowania i koniec. Musisz być konsekwentna nawet jeśli to czasem oznacza konieczność zerwania.

Gość gośći
Właśnie chodzi o to że zawsze przeprasza tylko że itak w końcu jest tak samo :(