Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niski

Polecane posty

Gość gość

Przez swój wzrost mam w życiu ciągle pod górę. Nigdy nikt mnie przez to nie szanował wszyscy patrzyli na mnie jak na kogoś gorszego nie wartego uwagi wszystkie dziewczyny które podrywałem mnie olały. Przez całeżycie wszyscy robią sobie ze mnie z tego powodu żarty. Wiem też że zawsze będę miał przez to problemy ze znalezieniem dobrej pracy pomimo że głupi nie jestem. Najchętniej bym się powiesił.

hej! wzrost to nie wszystko :) widocznie nie spotkałeś inteligentnej laski, bo takie nie patrzą na wzrost czy wygląd a na to co masz w głowie. Praca? Praca może być dobrze płatna i to umysłowa więc spokojnie :) Kobieta zawsze też jakaś będzie :) po prostu jeszcze to nie jest twój czas. Musisz poczekać. nie łam się :)

Gość hulahooop
Przyjedź do Hiszpanii, tam się odnajdziesz. A nawet jeśli nie, to przynajmniej nauczysz się od nich, jak to zaakceptować. Oni raczej z powodzeniem u dziewczyn problemów nie mają, a generalnie do wysokich nie należą, a dlaczego? Bo to olewają. I tego powinieneś się nauczyć, wzrostu sobie nie zmienisz, podejście możesz.

Gość gość
Najwazniejsze zebys mial duzo pieniedzy dlugiego penisa oraz nie siedzial godzinami na internecie to wtedy dziewczyny beda cie prosic

Gość gość
moje kolezanki z klasy mowia ze jak chlopak czesto sie onanizuje to bedzie niski

Gość gość
Jeżeli chodzi o kobiety to z Hiszpanami to akurat zły przykład bo jak dziewczyny w Polsce tylko dowiedzą się że ktoś jest z południa to natychmisat do niego się garną i nie zwracają uwagi na to jak wygląda i co ma w głowie.

Gość gość
ile masz wzrostu? jak poniżej 165 to faktycznie kiepsko

Gość gość
159 cm ale pochodze z bogatej rodziny bo moj tata jest w Platformie Obywatelskiej juz 10 lat

Gość gość
Twój wzrost to twoje alibi że niby to przez niego ci nie wychodzi. Bzdura,bzdura i jeszcze raz bzdura.Popatrz tak porządnie wokół siebie U 80% ludków znajdziesz jakieś mankamenty , na które mogliby zwalić winę swoich niepowodzeń .Swój wzrost musisz nadrobić jakąś inną cechą w której jesteś dobry i nikt wtedy nie zauważy twojego wzrostu.Mój syn ma akurat za dużo cm. bo 1,98 ale ma tak dużo innych ciekawych cech, tak dużo działa że aż nie chce mi się tego wypisywać , robi dobre studia , ma mnóstwo znajomych ,powodzenie u dziewczyn że cho,cho i ani mu do głowy nie przychodzi narzekać na swój wzrost .

Gość gość
to jednak nalezysz do PO i mozesz krasc bez klopotow

Gość gość
To nie przez wzrost. Partnerkę to ja bym sobie na twoim miejscu znalazła dużą żeby dzieci były średniej wielkości. Ja mam niskiego faceta niższy ode mnie. Skończył studia ekonomiczne, jakąś szkołę muzyczną, prowadzi różne imprezy, jest kierownikiem i jest bardzo komunikatywny, wyluzowany. Więc uwierz w siebie zainteresuj się czymś. Ja się staram od mojego czegoś nauczyć ,potrafi być męski i opiekuńczy , ma poczucie humoru . Czasami jest za bardzo wyluzowany a tak poza tym jest nietypowo. Ciągle staram się go poznawać

Gość gość
To ja bym oddal swoje cm za takiego starego. Moj jest niedoj*****m nieudacznikiem. Ma 187 i cale zycie wszyscy nim pomiatali obecnie zarabia 1400 na reke jest pracownikiem gospodarczym w szkole zawodowej. Wymienia zarowki, przepycha kible itp.

Gość gość
a i jest starszy o de mnie o 22 lata. Często mnie poprawia :)

Gość gość
Widocznie masz chujowa gebe albo cialo masz tez c*****e. Np masz waskie barki i szerokie biodra. D**y nie patrza tak na wzrost jak na budowe ciala i ryj. Uwierz mi.

Gość gość
a właśnie że ja patrzę na wzrost bardziej niż na budowę ciała

Tak, jak zostało powiedziane - wzrot to nie wszystko!:) Ja też jestem niewysoka, choc to u kobiet raczej spotykane:) Ale moja przyjaciółka ma bardzo niskiego chłopaka podczas gdy sama ma ponad metr siedemdziesiąt. Bardzo łatwo rozwiązali ten problem, mianowicie on zaczął nosić buty podwyższające, takie jak te: http://www.betelli.pl/ Od razu wyglądają równiej :)