Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynka1898

co robić gdy chłopak na którym mi zależy częściej wybiera spotkania z Kolegą?

Polecane posty

Gość klementynka1898

Potrzebuje waszej Rady; Mam kolege, mogę określić że przyjaciela od 8 miesięcy się znamy mówi że mu na mnie bardzo zależy i że może nam się uda, że może to będzie coś więcej niż Przyjazźń;) i ponieważ on pracuje dość dużo spotykamy się tylko weekendami i czasami z jego kolegą i moją koleżanką ( to jest też para). teraz oni się rozstali i powiedział mi że teraz będzie musiał jakoś tak to poukładać żeby się spotykał i ze mną i z tym kolega co oznacza że będziemy się spotykać rzadziej. Co mam zrobić? czy on postępuje słusznie czy raczej wybrał kolegę zamiast mnie? barzdo mi zależy na nim ale niewiem co myśleć o tym ;( wydaje mi się że kolega jest dla niego ważniejszy niż ja

Gość gość
przestac za nim latac jak glupia

Gość klementyna18
to czyli myślisz że mu nie zależy? to co zakończyć tą znajomość?

Gość gość
Nie można spędzać ze sobą każdej wolnej chwili, swoich znajomych też trzeba mieć, a by nie zostać samemu w razie rozstania. Facet musi mieć kolegów, a ty musisz mieć swoje koleżanki.

Gość gość
ale wiadomo że i tak więcej wolnego czasu powinień spędzać z tobą;) wiec podejdź narazie do tego spokojnie, nie narzucaj się i zobaczysz jak sie sprawy potocza jak zacznie olewac cie calkowicie i ciagle wazniejszy bedzie kolega to wtedy daj sobie z nim spokoj bo facetowi powinno zalezec i ma sie starac a nie ma miec to gdzieś