Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstalam sie z facetem zaczynac wszystko od nowa

Polecane posty

Gość gość

a mam 32 lata po prostu super, a mialam takie plany I co jak to niektorzy mowia jestem stara panna... ale nie o to chodzi po prostu nie chce mi sie znowu zaczynac chodzic na randki bawic w ta cala ceremonie "przypodobania" hmm zycie jest okrutne

Gość gość
oczywiscie mieszkam "od zawsze" w uk I sie zastanawiam czy sa jeszcze wolni tacy z czysta kartka jak ja faceci w takim wieku

Gość gość
Po 1 w UK nie ma takiego czegos jak stara panna wiec glowa do góry. Za to w PL dla mojej rodzinki byłam stara panna już w wieku 23 lat wiec to pokazuje zacofanie. Tu jest inaczej. Rozumiem ze nie chce ci sie odgrywac tych szopek z randkami. Nie musisz tego robic, a jak poznasz kogos wyjatkowego to zobaczysz ze przyjdzie ci to z latwoscia. Czysta kartka masz na mysli bezdzietny i wolny? Aha i uważaj na tą bandę kafeteryjnych facetow debili, gwarantuje ze zaraz zaczna sie tutaj reklamować jako wolni bogowie seksu i zaczna podawać emaile. Normalni faceci sa ale niekoniecznie tu ;)

Gość malligna
W twoim wieku też byłam wolna, i to z duzo większym stażem samotności, potem poznałam kogoś, teraz mam dużo więcej lat, dwójkę dzieci i chyba czas zacząć wszystko od nowa, tylko z tym miłym, małym bagażem, ale się trzęsę jak sobie poradzę...

Gość gość
Jestes mega glupia jak na 32 lata

Gość gość
Nie chce ci sie chodzic na randki hehehe. Nie kurde..ksiaze spadnie z nieba od razu przed oltarz i okaze sie idealem

Gość gość
Trzeba byc mega glupim zeby myslec o idealnym facecie i bialych koniach :P dziewczyna nie chce randek bo dopiero sie z facetem rozstala. Ja np mialam taki zwiazek ze 2 lata mialam obrzydzenie do facetow wiec doskonale ja rozumiem. Poza tym nie trzeba randkowac zeby poznac ta wlasciwa osobe.