Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj ludzie są głupsi i się puszczają kiedyś było lepiej

Polecane posty

Gość gość

A guzik prawda! Kto tak myśli ten ma zaciemniony umysł i nie zna historii. Uważam, że kiedyś to było jeszcze gorzej a i nie wszystko zostało spisane na kartach historii bo kto by opisywał życie zwykłego chłopa... Do tego środki masowego przekazu. Kto dawniej miał telewizję czy gazety by wiedzieć, że jakiś psychopata w Pyzinie wielkim wymordował z szczególnym okrucieństwem rodzinę? Ciągle są nagłaśniane jakieś tragedie, tworzą jakiś chore programy typu Trudne Sprawy i już nawet 20-latkowie mówią, że ten świat zszedł na psy. Bajkowo nie jest, ale nie uważam, że kiedyś ludzie byli lepsi.

Gość gość
Teraz sa lepsze warunki do zycia dla ludzi ale sami ludzie sa gorsi :-)

Gość gość
ludzie wszedzie sa tacy sami. mniej tylko bylo zwyklego chamstwa i patologii w tym scislym rozumieniu tego slowa. teraz kroluje epoka JA - kazdy jest przekonywany od dziecka, ze tylko on jest najwazniejszy, ze wszytsko mu sie nalezy i licza sie tylko jego cele, jego zachcianki i zaspokajanie jego potrzeb.

Gość gość
a ja myślę że jest coraz więcej k******a szczególnie w Polsce

Gość gość
12,34 pewnie cie nikt nie posuwa i jestes niedoj****a przez to wszystcy to k****arze i huj wie co jeszcze:-) . Pupczenie niejest tylko dla zwierzat. Dla ludzi tez . Klocku:-)