Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelik11

fotelik samochodowy od 9 do 36 kilogramów jaki polecacie?

Polecane posty

Gość fotelik11

Widzę, że jest tego mnóstwo niektóre mają nawet 5 gwiazdek i są bardzo tanie ale jakoś im nie ufam :o Jakie macie foteliki w tym przedziale wagowym? napiszcie coś o nich i czy jesteście zadowolone?

Gość gość
ja mam carretero i jestem zadowolona. Kupilam go 5 lat temu jak corka miala ponad rok, jezdzi w nim do dzisiaj, sprawdza sie bez problemu. Cena tez ok, wtedy placilam z nie ok 400 zl. Jedyne co to nie wyobrazam sobie, jak mialoby sie w nim zmiescic dziecko ponad 30-sto kilowe, bo moja corka wazy obecnie 17 kg i jest taki akurat.

Gość gość
Jeżeli wozicie dzieci około roczne w fotelu 9-36 to jesteście mega nieodpowiedzialne

Gość gość autorka tematu
no moje dziecko ma właśnie 10 miesięcy i waży ok 10kg jeszcze nie kupiłam fotelika ale czemu niedobre są foteliki z tym przedziałem wagowym? i jakiego ty używasz czy używałaś? kompletnie się nie znam, myślałam, że dobrze robię :o

Gość gość
Tez mialam taki kupowac ale zmienilam zdanie jak poczytalam troche o fotelikach. Wexme 9-25 montowany tylem do kierunku jazzy. Sa drozsz, ale za ten pierwszy fotelik dalam prawie 1000 a sluzyl rok, wiec na drugi dam 1300 a poslozy kilka lat. Powiem tak- nie patrz tylko na testy ADAC. u nich fotelik cybexa ma 4 gwiazdki (taki zabudowany z przodu) as sami na pierwszej stronie fotelik.info maja ze taka konstrukcja jest niebezpieczna. Polecam blogs osiemgwiazdek. Duzo sie z niego dowiedzialam.

Gość gość
Ja mam recaro