Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johnakhrai

darmowe wrozby Tarot

Polecane posty

Gość gość
ok rozumiem dziekuje

Gość gość
Roma ty jesteś bardzo złożona i wiele pracy a może szczególnie w związku partnerskim będzie kosztowała cię równowaga stąd może wynikają te intuicyjne wątpliwości.Partner to człowiek typowo rodzinny ale w dużej mierze samotnik może bardziej w przyszłości i wisi nad nim widmo depresji,jeśli czujesz się silna w związku i mocno zaangażowana próbuj rzucić się na głęboką wodę.Pasujecie do siebie na 4 w skali do 5.M.

Gość gość
Dziękuj***ardzo.Masz racje ,ja jestem pokrecona,bardzo. Roma.

Gość gość
Napisałem na blogu, ale mój komentarz znikl...

Gość gość
napisz na poczte ja tak zrobiłam

Gość gość
Dorota- czy Krzysiek coś jeszcze czuje do mnie? czy jest szansa na zwiazek?

Gość gość
Pozostawmy Agnieszko co powinnaś robić a powinnaś szczególnie w 2015 rozwijać się duchowo ten rok nie jest dobrym dla ciebie czasem aby wejść w nowy trwały związek uczuciowy.Nawet jeśli coś w tym roku pojawi się nie będzie to ani trwałe ani pożyteczne nic zatem na siłę.A tak w ogóle nie trać nadziei 2016 a bardziej 2017 nie wykluczone że zrealizujesz swoje pragnienia.M.

Gość gość
Jolanta ur.11.03,1977.Czy będę miała jeszcze dziecko?

Gość gość
Magda, 24.06.1990 Co mnie czeka na wymianie studenckiej? Czy poznam tam kogoś do związku, albo chociaż jakiś romans?

Gość gość
w jakiej kolejności beda stawiane karty czy tak jak Pani pisała pierwsze z poczty i bloga?

Gość gość
Dorota bez dat nie ma cudów !Moi drodzy karty których ja nie stawiam mam inne źródła traktujecie jak wyrocznię a tymczasem to wasze postawy zachowania nakreślają możliwości losu.Najczęściej to od waszych postaw wszystko zależy,od okresów w jakich aktualnie się znajdujecie od stosunków międzyludzkich ,wyborów emocji i mało kto wie od zdrowia fizycznego które kreuje postawy psychiczne.No pomyślcie ile ludzi z czasem tyfusieje nie panuje nad emocjami zatruwając innym życie,lub sami z sobą nie są w stanie wytrzymać.No jeśli w ktoś naprawdę kogoś szczerze kocha i pragnie być z nim na dobre i złe to często musi popracować nad sobą by realnie pozostać w związku czy w poprawnych relacjach z kimkolwiek w rodzinie i nie tylko.Dlatego to nie karty są ważne ale wasza świadomość i szczere zaangażowanie w to co robicie.A JEŚLI JEST NIEWŁAŚCIWY CZAS NA ZMIANY TO CHOĆBYŚCIE W TO NIE WIERZYLI TO NIC SENSOWNEGO I TRWAŁEGO NIE ULEPICIE. .M.

Gość gość
Tu Dorota. Nie mogę wejść na bloga, więc napiszę tu. Ja 8 sierp.87 Krzysztof 07czerw. 1970 Gdzie powinnam szukać miłości?

Gość gość
Magda 01 05 1975 co mnie czeka w pracy

Gość gość
Dorota z Krzyśkiem to rzadko ma miejsce ale wam się trafiło dwa leniuszki i nie ma komu spraw popchnąć do przodu a czas ucieka.Mam na myśli sprawy uczuciowe dążenia finalizowanie.Dorota jesteś wulkanem energii a to sprawia że jesteś nazbyt popędliwa.Krzysiek docenia przyjemności życia a przed nim szczęśliwy ogromnie 2015.spróbuj trochę dyplomatycznie wykorzystać ten czas ale przynajmniej pozornie wyhamuj daj mu odetchnąć 4 punkty dla związku z Krzyśkiem na 5 możliwych na polu biznesu najlepsze porozumienie.Dla ciebie 2015 to rok wytężonej pracy. M.

Gość gość
Czy mogę prosic o odpowiedz na moja wiadomość Pisałam do Pani o 15 na adres podany na blogu, Będę bardzo wdzięczna

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo. I wszystko co napisałaś się sprawdza- ja popędliwa, on uwielbia przyjemności. "4 punkty dla związku z Krzyśkiem na 5 możliwych na polu biznesu najlepsze porozumienie"-trochę tego nie rozumiem-dogadujemy się tylko na polu biznesowym? i jak wróżyłaś to widziałaś dużo kobiet przy nim? Dziękuję Dorota

Gość gość
Jolu twoje pytanie jest wyłącznie do kart a ja ich nie stawiam.Bo jeśli masz problemy z zajściem w ciążę to powiem zadbaj o ciepło w stopach bo to ważny atut dla ciebie.M.

Gość gość
Magda Krzysiek jest dość uległy i łatwy do manipulowania w sferze uczuć ja nie stawiam kart ale aniołek to on być nie może choćby chciał sorry.M.

Gość gość
A widzisz może czy ułoży mi się zycie i będę miała mężczyznę i dziecko? Dorota

Gość gość
Zastanawiam się czy dochodzą do Pani e- mail?

Gość gość
Magda 01 05 1975 ty jesteś dobra w tym co robisz szefostwo straciło by odrzucając taką pracownicę ale co by się nie zdarzyło i tak sobie poradzisz nie martw się.Magda rok przyszły nie będzie dla ciebie łatwy ale jeśli nawet coś się zdarzy to i tak wspaniałomyślnie ocalejesz. .M.

Gość Johnakhrai
Witam.tak-maile dochodza,mam juz ich tyle, ze nie wiem kiedy skoncze wszystkie rozklady. Zasada " kto pierwszy ten lepszy".Maile badz komentarze na blogu prosze pisac ;) mysle, ze dzis do polnocy zdaze kilka odpowiedzi podeslac.Prosze sprawdzac na blogu badz na poczcie.pozdrawiam.Johna.

Gość Johnakhrai
Podaje ponownie adres bloga prawidlowy - www.johnakhrai--tarot.blog.pl

Gość gość
Dziękuję teraz wiem, że maile dochodzą i poczekam na odpowiedz:)

Gość gość
Dorota ja nie fantazjuję to pytanie do kart ale według mnie niczego ci nie brakuje poza odpowiednią partią dlatego bądź otwarta na temat bo wszystko ci sprzyja czas też.M.

Gość gość
Magda 24.06.1990. ty w tym roku uważaj na rozterki w uczuciach.Walcz ze swoim egoizmem. M.

Gość Johnakhrai
M : tak z ciekawosci,wrozysz z innych kart czy zajmujesz sie jasnowidzeniem? Opierasz sie takze na numerologii? Bo napisalas/es, ze korzystasz z innych zrodel ale nie bylo napisane jakich.a zainteresowalo mnie. Dziekuje ;) Johna

Gość gość
to kto tu wróży .M. czy johnakhrai??