Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa z Nowego Sącza

Jacy mężczyźni Wam się podobają?

Polecane posty

Gość Nowa z Nowego Sącza

Mnie Robert de Niro i James Woods ze starszych. Zostałam zainspirowana. Lubię też Marlona Brando. Och to były czasy w Ameryce gdy zdrajców złodzieji oraz innych cieńkich Bolków mietkim c****jem robionych likwidowało się w trzy minuty.

Gość gość
nie w trzy tylko w dwie minuty. tera trzeba dożywocia na koszt podatników. takie to czasy mamy. a czasach westernowskich gdy cowboje i indianie na koniach jeździli było jeszcze szybciej, z minutę do półtorej. to se ne vrati :-(

Gość Nowa z Nowego Sącza
dlatego kocham kał boi

Gość Nowa z Nowego Sącza
Masz rację. Teraz byle cieć jest dyrektorem, prawdziwi przestępcy są skazywani na pół roku z zawieszeniem a za brak 12gr w kasie wsadzają na dwanaście lat do więzienia.

Gość gość
takie czasy som. nie narzekaj. będzie jeszcze gorzej. tylko rozejrzyj się wokoło.

Gość Nowa z Nowego Sącza
w Nowym Sączu dzieci głodzą na śmierć. ciemnota sądecka te zacofane lachy.

Gość gość
Bardzo lubie bogatych mezczyzn takich co maja dobry samochod np. BMW rozdaja wszystkim pieniadze nosza zlote sygnety i woza swoje dziewczyny codziennie na przednim siedzieniu auta

Gość gość
mój tata lach sądecki twardziel na 6 miechów na redyk wyruszał , ale mamy nie zdradził kalosze i owca ale innej baby nie nigdy. prawdziwy facet! wiadomo lach

Gość gość
mój jest oczytany. zna wszystkie nalepki z butelek z alkoholem na pamięć nawet .

Blyskotliwy,meski,charakterny,zartownis tak jak ja:)))przyjmowac wszystko na luzie:))I najwazniejsze nie moze byc ZAZDROSNYM bucem :))

Gość gość
Lubie takich co ma super samochod i duzo pieniedzy i kupuje mi to czego tylko chce a unikam typkow komputerowych co siedza na necie caly dzien mieszkaja u mamy i nigdzie nie pracuja

Gość gość
mi sie podoba introwertyk informatyk, ale ja mu nie :(

Gość gość
siedze na necie i mieszkam u mamy , pracuje i nie interesuje mnie żadna dziewczyna na stale, mam blogi spokoj.

Gość gość
Wysoki, pracowity, szczuply z zasadami....I dobry w lozku :) Ideal!!!

Gość gość
Podoba mi sie taki chlopak z Krakowa jezdzi takim bialym BMW M3 bardzo szybko a raz w zabce kiedy kupowal alkohol to klepal mnie po tylku i powiedzial "mala chodz na pejcza" a ja wyslalam jemu caluska

Gość gość
hehe jakbym o sobie czytał

Gość gość
Nie mam wymagan co do chlopaka ale powinien miec wlasny dom dobrze platna prace tak zeby razem wyjechac raz w roku na wyspy kanaryjskie i dac mi co miesiac troche drobnych np. 1500 zl na kosmetyki i wtedy pokocham go bardzo mocno