Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wulkanek

seks i żona

Polecane posty

Gość wulkanek

Mam pytanie. Jak pokazać, powiedzieć żonie, że ma się większy apetyt na seks? Nie tylko w łóżku po ciemku. Fakt, że mamy małe dzieci - trochę utrudnia. Żona tez sporo pracuje. A nie chcę jej wysyłać typowych jakiś rysunków czy sms erotycznych - choć mógłbym. Co - jak zrobić gdy chcę by to ona częściej też zachęcała do zabawy- jak ma chęci. Na pewno ma. Jak- co zrobić , by to ona częściej zaczynała? Bo przeważnie woli, żebym to ja zaczynał - ale jak czasem zacznę to mówi - że głowa itp. To wkurza.

Gość gość
Seks i zona to oksymoron hahahaha ;)

Gość gonzo37
bo z zonami tak juz jest, mojej wystarczy raz na miesiac, zero szalenstwa, kasycznie bez eksperymentow. zazdroszcze mezom ich kocic ktore maja duzy apetyt i lubia codziennie

Gość gość
o k***a raz na miesiac co za kloda

Gość gość
A ja jestem żoną, mogłabym codziennie, a mój nawet rzadziej niż raz na miesiąc, to boli:( A jeszcze jest okropnie zazdrosny i nie daje mi luzu, żebym mogła mieć czas dla siebie:(

Gość gonzo37
no to razem bysmy sie dopasowali:) a tak z braku laku sledze forum erotyczne. ehhhh, z tych marzen z mi pulsuje:)

Gość gość
Po prostu powiedz,ze lubisz jak kobieta przejmuje inicjatywę w łóżku ,wyslij smsa typu przelec mnie dzis,uwielbiam na jeźdźca itd,itp,reszte własna inicjatywa

Gość gość
17,56 i godzisz sie na to ? ona nie liczy sie z toba

Gość gonzo37
no tak to nie dziala. probowalem. sa kobiety ktore lubia sex i takie ktorym to obojetne. ja nie trafilem

Gość wulkanek wygasly
sex z zona? ty chyba wstydu nie masz :D

Gość gość
wspolczuje ci , ja lubie sie kochac pare razy dziennie i bardzo lubie robic dobrze ustami swojemu facetowi i jak tryska do ust

Gość gonzo37
hmmm... uwielbiam miekkie, namietne kobiece usta :)

Gość gość
a zona robi ci dobrze ustami ?

Gość gonzo37
robi:) ale jak chcesz pogadac to mozemy na maila , o ile jestes mila kobietka

Gość gość
jestem mila a czemu tu nie mozesz ?

Gość gość
W momencie jak zona staje sie zona, a szczegolnie jak pojawiaja sie dzieci, to staje sie twoim niewolnikiem i twojej rodzinki. Jest sprzataczka, opiekunka, pracownikem i wszystko ma byc perfekt a doba ma tylko 24 godziny. Ty chcesz seksu, ale jestes takim samym mezem jak wielu, gowno w domu robisz...

Gość gonzo37
no fakt, i to ze gowno w domu robie mozna bylo wywnioskowac z moich wypowiedzi. i dlatego nie warto pisac o szczegolach na forum bo ktos kto cie lepiej zna niz ty sam jednym zdaniem podsumuje szczegoly relacji maz-zona

Gość gość
Jak zona nie ma ochoty na seks z toba to juz wiadomo jaki jestes... Wie to kazda doswiadczona mezatka... Tylko malolatom i desperatkom mozesz wciskac kit jaki ty cacy jestes...

Gość gonzo37
a dziekuje za uprzejmosci:)

Gość gość
odezwaly sie niedajki po co wychodzilas za maz jak raz na miesiac c**y dajesz ?

Gość gonzo37
widac ze debata na forum nie ma sensu. jakby jakas mila kobietka miala ochote pogadac to do nicka wystarczy dopisac poczta.fm. pozdrawiam

Gość gość
i ja pozdrawiam

Gość gość
Oj bzdury, maz pomagal mi we wszystkim,a ja i tak ochoty nie miałam. Właśnie po urodzeniu dziecka. Z tego co wiem,to wiele kobiet tak ma.

Gość gość
Ja też nie mam ochoty na męża, wręcz się zmuszam, ale z kochankiem jest cudo, nawiet nie miałam pojęcia jaka jestem gorąca, a on za mną szaleje:P

Gość gość
i po ch.. te jakies "ożenki"? :D 🖐️

Gość Gość  Gość

Czy zastanowiles sie nad powodem? Czy jestes dla niej atrakcyjny? Czy pomagasz? Komplementujesz? Dbasz osiebie? 

Gość gość

już nic nie ugrasz. będzie tylk ogorzej

sorry, miliony nas jest. zdobyła co chciała - (przepraszam za wulgaryzm, ale jestem w tej samej sytuacji)

frajera, dzieci, dom, pracę i teraz można już do grobowej deski tylko jeść, pracować i spać

Gość Sortub

3 godziny temu, Gość gość napisał:

już nic nie ugrasz. będzie tylk ogorzej

sorry, miliony nas jest. zdobyła co chciała - (przepraszam za wulgaryzm, ale jestem w tej samej sytuacji)

frajera, dzieci, dom, pracę i teraz można już do grobowej deski tylko jeść, pracować i spać

To prawda co napisałeś. To wynika z natury samicy. Można to kontrolować jedynie prawem i zasadami. Niestety obydwa sa po stronie samic. Dlatego nic nie wskóramy szkoda czasu i to się nie opłaca. Nawet rozwód nic nie da bo będziesz miał to samo albo gorzej. Kiedyś jak hrabina nie dawała dupy to pan Hrabia szedł do wsi i korzystał z pięknych dziewic. Trzeba brać przykład. A teraz są agencje gdzie chętnie dostaniesz co ci się należy. 

Piszac prawem i zasadami miałem na myśli np. zasady u muzułmanów. Tam kobieta jak podskoczy to 3 razy mówisz jej zaklęcie a nie za bardzo można to odwołać i kobieta wypada z domu w tym co ma na sobie bez dzieci i majątku. Dlatego ten problem nie istnieje. Tsm kobiety się pilnują. Stąd tyle walki z koranem jest na świecie.

Na potwierdzenie tego co napisałem (żeby nie było że jakaś łajza mnie oskarży o ekstremizm)  polecam w internecie eksperyment Calhouna ("mysi eksperyment") a jak komuś to nie wystarczy to trudniejszy wysiłek polecam przeczytanie kilku książek Tytusa Dreszera - niemieckiego naukowca. Napisał wiele interesujących i fajnie czytających się książek. 

Gość Sortub

Widzę, że napisałem prawdę i temat zdechł.

W uzupełnieniu:

Niestety obydwa sa po stronie samic (nie dopisałem, że w Europie i krajach niemuzułmańskich). Dlatego nic nie wskóramy szkoda czasu i to się nie opłaca. Nawet rozwód nic nie da bo będziesz miał to samo albo gorzej (nie dopisałem, że Cię okradna i będziesz pracował na taka i jej dzieci niemalże do końca życia i ciężko Ci będzi ułożyć sobie życie z kimś normalnym.  A teraz są agencje gdzie chętnie dostaniesz co ci się należy nie dopisałem, że skrupulatnie wykorzystują to prostytutki stając się milionerkami. A mogłyby korzystać z tych pieniędzy dla wspólnej korzyści żony i rodziny takich kobiet. 

Pisząc prawem i zasadami miałem na myśli np. zasady u muzułmanów nie dopisałem, że w krajach muzułmańskich. Tam kobieta jak podskoczy to 3 razy mówisz jej zaklęcie a nie za bardzo można to odwołać i kobieta wypada z domu w tym co ma na sobie bez dzieci i majątku nie dopisałem, że odwrotnie jak w np w Europie - gdzie obowiązuje barbarzyńskie prawo. Dlatego ten problem nie istnieje w kulturach muzułmańskich. Tsm kobiety się pilnują. Stąd tyle walki z koranem jest na świecie nie dopisałem, że w przestrzeni tzw. "cywilizowanych" krajów .