Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość222

Moja znajoma jest głupia?

Polecane posty

Gość gość222

Twierdzi, ze Doda jest ideałem kobiety, gdy jej mowie, ze jest sztuczna, zrobiona w całosci i głupia, to ta mowi, ze jej zazdroszcze ...dla mnie piekna jest Angelina Jolie -dla niej Angelina jest brzydalem. WSZYSTKIM moim kolezankom mówi, "ale jestes ładnie ubrana i ładnie wygladasz" mi nie powiedziała miłego słowa nigdy!! Tylko nazwała mnie grubasem, powiedziałam, ze tak mowi dla mojego zdrowia,zeby mnie zmotywowac do schudniecia(nie mam nadwagi mam wagę w normie, a ona ma niedowagę i jest mała niska, ja wysoka wiec waze wiecej to normalne) ona ma 150 JA 170 i pare razy nazwała mnie przy ludziach "wielką", było mi przykro. Ładna kobieta dla niej to tylko tvn gwiazdy SZULIM , DODA,ROZENEK TO JEJ IDEAŁ.... Ciągle ocenia urodę innych, zyje pudelkiem i dzien dobry tvnem, tematy jej rozmow to kosmetyczna , peelingi , manicury, pieniądze , uroda lub jej brak. Uwielbia platforme obywatelską i śmieje sie z Pisu, uwielbia tvn , twierdzi, ze Korwin to głąb, ale połowe z tego co on mówi, ona nie rozumie. Jest głupia? wierzy w zabobony, niby studiowała w duzym miescie, ale co z tego jak boi sie przebiegajacego kota czarnego przed jej samochodem.

Gość gość222
Jest oderwana od rzeczywtistosci, mnie sie az tak nie przelewa jak jej, ona zna sie z***biscie na jednym, na zarabianiu kasy, a do mnie czemu nie kupisz nowego auta z salonu, ale gratem jezdzisz? ona nie rozumie, ze mnie nie stac. hahah

Gość gość
mądrą masz znajomą :D tylko co do PO się nie zgadzam

Gość gość222
mądra:)spoko ..ocenia ludzi po wygladzie, idzie do knajpy ze mna i mówi na cały głos" ta laska co sprzedaje nam drinki ma na bank tarczyce, powinna isc do lekarza", a ja mowie angelika ciszej, bo ona słyszy, tak nie wypada, bedzie jej przykro"jak nie wypada, jestem szczera i martwie sie o nia" taka szczerosc to se moze w tyłek wsadzic... ona np. potrafiła by podejsc do matki z brzydkim dzieckiem i powiedziec, "ale pani dziecko jest brzydkie, wspołczuje"...i ona to nazywa , "bo wiesz ja zawsze jestem szczera i za to ludzie mnie nie lubili': a wg mnie jest prostaczka i chamką

Gość gość
Zazdrosny grubas autorki tego tematu :o

Gość gość
Za szczerosc ja pochwalam. Ile wazysz na te swe 170cm?

Gość gość
JEJ ULUBIONYM FILMEK JEST LEJDIS, A ulubiona bohaterka, ta co sie puszczała KOBRA.. UWIELBIA FILM SEKS W WIELKIM MIESCIE, DOM MA URZĄDZONY TAK, ZE WSZEDZIE ZDJECIA MARYLIN MONROE FOTOTAPETY PARYŻ I WSZEDZIE SZTUKATERIA, STARE KANAPY Z ANTYKWIARIATU, zero ksiązek w jej domu-dla mnie osobiscie szok, ze nie ma ksiazek... ideałem jej jest samanta z sexu w wielkim miescie i kobra z lejdis;) dla mnei to sa dwa najgłupsze filmu na jakie w zyciu straciłam czas, ona w ogole sie nie doszkola, nie ma zainteresowan:)procz KASY ...KASA,KASA

Gość gość
co cie moja waga obchodzi! chcesz jej zdjecie zobaczyc, ona jest najzwyklej w swiecie niezbyt urodziwa!!! nie wiem czemu ona jak sie z nia spotykam, wysysa ze mnei cała energie, twierdzi, ze jest moja superprzyjaciołka, a wiecznie mo dogaduje, przygaduje, zero motywacji, za nic nie pochwaliła, powiedziała tyllko kiedys, ze zazdrosci mi męża...

Gość gość
prawdziwy przyjaciel podnosi na duchu, a przy niej trace ducha..i chec do działania..dołuje mnie,chociaz mam powodzenie i zawsze mnie faceci zagaduja nie ja

Gość gość
ja nie jestem zazdrosna , to ona sie dziwnie zachowuje, mowi ze zazdrosci mi meza, potem, ze dzieci.... ale mi nie mowi nigdy nic milego, chwali celowo przy mnie wszystkie moje kolezanki, zeby one usłyszały(ona swoich zadnych kolezanek nie ma), wiec zachowuje sie jakby chciała sie do nich jakos zblizyc tą swoja wazelinką, a do mnie wredna. Z TWARZY bo pytalam, moich kolegow meza, zeby byc obiektywka, jest brzydka, najwzwyklej w swiecie nieatrakcyjna, CO Z TEGO ZE CHUDA JAK SZKAPA, MALUTKA,małe cycuszki, zero talii, krotkie nozki i wyglad nieciekawy, ale czemu jest do mnie taka niemiła wredna, dogaduje co chwile ze zle umalowana, ze gruba, choc waga w normie? to normalne? ja jej nie mowie, ze wg mnie i moich kolegow jest z wygladu słaba, ale ona probuje obnizyc spotykajac sie ze mna jakby moje poczucie własnej wartosci, ale o dziwo, dla mnie wyglad jest w zyciu mniej wazny niz dla niej

Gość gość
mądra nie jest

Gość gość
urodziła sie tego samego dnia co lenin i tusk

Gość gość
ile wazysz? jaj powyżej 57 kg to grubas jestes

Gość gość
Masz obsesje na jej punkcie. Mieszkanie ma sliczne. Co z tego ze masz meza jak jestes gruba to i tak maz cie zdradza/zdradzi,zostawi z dzieciakami. To masz teraz potem nic bo zwyczajnie osiadlas na laurach. Twoi znajomi wiedza,ze posiadasz ich? Ona juz jest ich znajoma bo sie z nimi spotkala. Jestes jakas dziwna,mowiac szczerze i widac ze zazdroscisz jej a pytajac sie facetow to bys im nie gdakala nad glowa i wiedzac ze jej zazdroscisz to powiedzieli co chcialas a i tak swoje mysla. Nie znasz facetow.

Gość gość
ma racje a ty robisz za jej podnozek

Gość gość
A fotke daj ze soba obok to ocenimy ktora ladniejsza WIELKI KOMPLEKSIE.

Gość gość
NIE POKAZE jej zdjecia z szacunku do niej, bo tak sie kolezance nie robi, ale jest brzydka i tyle...ale czy musi byc wredna i tak głupia do tego... do osoby co napisała, ze gruba maz mnie zostawi"_:) GRUBY MOZE SCHUDNAC, A TY DEBILEM ZOSTANIESZ:)HAHAHAH

Gość gość
bosze jakie tu puste c**y siedzą...wy tez macie zrabany mozg tvn i materializmem, kasą

Gość drwssss
DODA TO PUSTAK JAKICH MAŁO, NAGRAŁA TELEDYSK JAK JEDZIE NAGO NA KONIU i ona ma byc tą super laską, to super debilka\ twoja znajoma to słodka idiotka, uciekaj od niej jak najdalej

Gość gość
A Ty jaką jesteś koleżanką i znajomą? Zakłamana zawistna małpa. Ona chociaż coś Ci powie w twarz, a Ty jej dupę ze znajomymi męża obrabiasz i dołki pod nią kopiesz. Urwij tę znajomość bo i jej bez Ciebie będzie lepiej. Już jej szpilę wbijasz bo się czujesz lepsza. Powiedziała Ci wprost że zazdrości ci męża i rodziny, powinnaś to odebrać jako komplement, a nie jak atak i kopać pod nią dołki. A co do poglądów to każdy ma prawo mieć swoje :/ Wolę jawnego uszczypliwca i złośliwca, niż zakłamaną szuję co będzie udawać miłą.

Gość gość
Moja znajoma tez jest gupia bo mi za darmoszke' faje obrabia:-P