Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna.wydzielina w ciazy podczas kichania

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki jestem.w 20 tc ciazy mam.strzaszne przeziebienie kicham kaszle i to uporczywie nic nie pomaga.,podczas kichania badz kaszlu napadu kaszlu cieknie mi taka jasna.wydzielina. nie jest to.mocz bo mocz tez mi pocieka i jestem w stanie odroznic od tejwydziekiny .prosze was powiedzcie mi czy to moze byc cos groznego ?

Gość gość
Może to być zwykła wydzielina, która występowała u Ciebie jeszcze przed ciąża. W ciąży często te miejsca są bardziej wilgotne i przy kichaniu jest większy skurcz mięśni i może coś wylatywać. Miałam tak przy kichaniu w trakcie ciąży. Ważny jest nie tylko kolor wydzieliny, ale także zapach. Bo może to być objaw zapalenia, a ta wydzielina to upławy. Nawet jeżeli nie odczuwasz swędzenia, czy pieczenia przy oddawaniu moczu nie można wykluczyć infekcji. Najlepiej zrobić badanie moczu. Nawet w zwykłej przychodni z dnia na dzień można zrobić takie badanie.

Gość gość
Mam wyniki z moczu

Gość gość
Czekam na posiew badania mi zle wyszly

Gość gość
BAle poweidzcie mi jak lrzy kaszlu boli.mnie w okolicach jajnikow ,to grozi to czyms zlym.dladziecka?

Gość gość
Kaszel w ciąży zawsze bywa niebezpieczny, bo napinają się mięśnie i mogą powstać skurcze. Czemu nie pójdziesz do ginekologa?

Gość gość
Bo chyba swieta byly co

Gość gość
Bylam.w szpitalu ale sie zalamalam