Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie, że penis kurczy się z wiekiem ?

Polecane posty

Gość gość

Za wielkosc penisa odpowiada ilosc testosteronu, a konkretnie jego aktywnego metabolitu DHT. Penis rosnie powoli caly czas od narodzin, a w wieku dojrzewania przyspiesza, nastoletni chłopcy mają wtedy największe w swoim zyciu. Siusiak konczy rosnac zazwyczaj w wiek 13-16 lat. Po 30-35 rz zaczyna spadac ilosc testosteronu, faceci dziadzieją, po 40-50 zaczyna sie prawdziwa masakra. Przecietny 50latek ma tyle testosteronu co chłopiec z podstawowki przed okresem dojrzewania ! Faceci leczeni na łysienie i prostate finasterydem, antyDHT mają coraz mniejsze pałki, to naukowy fakt. Wiec po 35-40 szukajcie mlodszego, bo z tego juz nic nie bedzie

Gość gość
Kto ci takich głupot naopowiadał?

Gość gość
po co facetom w tym wieku duży penis, wystarczy jak mają duży hajs :D

Gość gość
chyba tylko z wiekiem od trumny!

Gość gość
Penis to mięsień trochę inny od pozostałych ale jednak. Nieużywany mięsień zanika, może tu tkwi problem?

Otóż penis to nie mięsień tylko narząd , podobnie z resztą jak mózg:classic_cool: To by było na tyle w tej mocno naukowej dyspucie:P

Gość gość
ja mojemu zalatwie testosteron w zaszczyku jak bedzie trza, na razie moze byc tak jak jest

Gość gość
Testosteron w zastrzyku powoduje kurczenie sie jąder i bezplodnosc, gdyz blokuje produkcje wlasnego testosteronu. Organizm otrzymuje hormon z zewnątrz, wiec uwaza ze jaja nie są mu juz potrzebne :P nie wiem co dziewczyny widzą w starych facetach, brzydkie to, sflaczale, nie staje mu, chyba tylko kase

Gość gość
w starym piesu diabel hajcuje. no i dlugie rozmowy tez :D

Gość gość
Pulchny - penis to narząd płciowy z tkanki mięśniowej. Organem jest serce watroba trzustka, ich nie powiekszysz na zawołanie ani nie zmniejszysz. Jezeli juz to powiększenie tych organów oznacza chorobę. Chciałeś zabłysnąć a tu klapa :(

Gość kabel do wtyczki
a cycki zwisają

Gość gość
Po pierwsze penis, to narząd! :) Po drugie czy aby na pewno z tkanki mięśniowej? ;)

Gość gość
chyba tutaj komuś nie tylko penis się skurczył ale i mózg również

Gość gość
Tak to prawda, chciałbym podzielić się z wami jeszcze jednym faktem. Leczenie łysienia za pomocą środków Farmakologicznych mających zbić szkodliwy dla włosów DHT obniża gwałtownie testosteron a co za tym idzie długość przyrodzenia. Pamiętam jak jeszcze niedawno przed leczeniem kiedy miałem jeszcze bujne włosy mierzyłem członka i miałem równo 17 cm teraz kiedy lekko łysieje i już rok biorę Propecie długość penisa zmalała mi o 2 cm :(

Gość gość
Ok kurczy się. Napisałaś to po to żeby ubliżyć mężczyznom? Uszczęśliwia Cię to kobieto?

Gość gość
Już niewiele jest z chłopa Gdy na karku latek kopa W kościach łamie, w krzyżu łupie Wciąż przychodzą myśli głupie, Jeszcze w głowie mu dzierlatka Lecz niestety - nie te latka!

Gość gość
penis nie jest zbudowany z mięśnia, bo gdyby był to można by go rozbudować. Penis składa się z ciał jamistych i gąbczastych.

Gość gość
Nie kurczy się tylko wydłuża, a to za sprawą grawitacji.