Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaa23

Dr Piotrowiak

Polecane posty

Olaa23 wiesz co miałam już jakąś tam wizje jak jechałam mieć piersi, ale przymierzaliśmy różne implanty, tak Doktor Piotrowiak pomógł bardzo w wyborze implantów dobraliśmy najbardziej pasujące do mojej sylwetki, wszystko wytłumaczył co i jak, odpowiadał na każde pytanie moje i mojego Partnera bo byłam razem ze mną na konsultacjach i też był przymnie w szpitalu przez cały czas :) Tak więc bez obaw Doktor Ci pomoże wybrać właściwe implanty :)

Gość Olaaa23
Kostka cukru - ja jestem umowiona na 14:00 bo nie mieszkam w Szczecinie i muszę dojechać :-) fajnie że masz zabieg już za sobą i że wszystko jest ok :-) życzę Ci szybciutkiego powrotu do pełni sił i wymarzonych piersi :-)

Gość Olaaa23
AniaM87 - ja też mam jakiś zarys jak bym chciała żeby wyglądały moje piersi.... nie chcę mega dużych chciałabym aby pasowały do mojej sylwetki i wyglądały naturalnie... ale nie wiem czy lepsze będą okrągłe czy łezkowe dlatego liczę na pomoc doktora :-D

Olaa23 tak Doktor Ci powie i pokarze które będę bardziej pasowały, to zależy od twoich piersi ja chciałam okrągłe bo czułam że takie bardziej do mnie pasują i Doktor tak samo stwierdził jak je obejrzał :) napewno Ci pomoże bez obaw :)

Gość gość
Dalej zadnej opinii na temat korekty nosa u doktora Piotrowiaka.. Zadnej opinii na ten temat, zadnej.. :(

Gość gość
Młody jest dopiero zaczyna , poczekaj trochę to się znajdą

Gość Olaaa23
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie! Dam znać napewno po konsultacji! pozdrawiam i życzę wam dużo dobrego!

No coz najwyrazniej bede pierwsza ktora napisze cos w kwestii nosa u tego doktora. W styczniu mam u niego konsultacje, dam znac jak wrazenia, i czy pokaze mi jakies nosy, ktore robil wczesniej. Skoro nikt nie chce sie wpisywac, moze przynajmniej moj wpis komus pomoze. Pozdr.

Gość gość
Moze tk dobry omen ze nie ma żadnych komentarzy. Zawsze niezadowoleni szukają pomocy na forum i mozna znaleźć jakieś informacje o nieudanej operacji. Ci zadowoleni na forum nie wchodzą, żyją, są zadowoleni. Ja widziałam nos od Pastuchy. Moim zdaniem bardzo ładny wyszedł, ale to raczej była mała korekta- spiskowanie garba i coś tam jeszcze. Jak chcesz to podeśle Ci info o dziewczynie co robiła u Pastuchy.

Gość gość
*spiłowanie garba

Gość Zuzka27
Byłam na spotkaniu w sobotę z doktorem super :-D fajnie zorganizowane wszystko dotyczące plastyki piersi ekstra wytłumaczone no i każdy obecny dostał 10% zniżki na dowolny zabieg z chirurgii plastycznej :-D zapisałam się zabieg :-D już się nie mogę doczekać.... dziewczyny a jak wasze piersi po operacji? Jak funkcjonujecie? Pozdrawiam :-D

Gość Zuzka27
Byłam na spotkaniu w sobotę z doktorem super :-D fajnie zorganizowane wszystko dotyczące plastyki piersi ekstra wytłumaczone no i każdy obecny dostał 10% zniżki na dowolny zabieg z chirurgii plastycznej :-D zapisałam się zabieg :-D już się nie mogę doczekać.... dziewczyny a jak wasze piersi po operacji? Jak funkcjonujecie? Pozdrawiam :-D

Gość Zuzka27

Gość Zuzka27
3 razy mi się wysłało... przepraszam ale coś mi internet chyba szwankuje raz jest mój post a raz nie... ehh :-(

Gość Kostka cukru
Ja jestem bardzo zadowolona. Miałam lift z implantem. Jak chcesz coś wiedzieć konkretnie to możesz na email: weronika2420@yahoo.com

Gość gość
Do Wiktorii i innych: i jak nosy od doktora Piotrowiaka? Myślę nad małą korekcją- wyprostować bo z profilu krzywy oraz zmniejszyć końcówkę ale bez skracania nosa, po prostu "odchudzić" doł ;) Nie wiem czy ktoś zrozumiał ;p . Operacja raczej mała, bo nos nie jest "gruby" ale boje się że takie małe operacje są najtrudniejsze :(

Gość Tequila22
Cześć Dziewczyny ! Bardzo proszę o opinie ! Na 25 mam termin operacji powiększenia piersi u dr. Piotrowiaka w Szczecinie. Implanty jakie wybraliśmy to mentor wysoki profil 350ml lub 375ml. Wyjściowy mój biust to małe B. Chciałabym uzyskać pełne duże C małe D. Nie wiem cały czas które wybrać :( Może któraś podzieli się opinią? Jesteście zadowolone z wyboru tego lekarza oraz mogę liczyć na jakieś zdjęcia przed i po ? Chciałabym mieć ładny duży biust ale bez efektu przyklejonych piłek usmiech.gif Jakie implanty wybrać? A może któraś z Was ma wyżej wymienione? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość gość
www.operacjeplastyczne.info - wszystko temacie operacji plastycznych, medycyny i stomatologii estetycznej. Artykuły, najczęściej zadawane pytania, profile specjalistów , a także gabinetów i klinik. Wyszukiwarki specjalistów i placówek. Tu znajdziesz na pewno interesujące Cię informacje.

Gość gość
Baza Modelek – pacjentek na szkolenia medycyny estetycznej dla lekarzy prowadzi nabór na wiosenny panel. Szkolenia prowadzone są wyłącznie przez uznanych lekarzy. Wszystkie zarejestrowane modelki/e w okresie półrocznego panelu mają zagwarantowane uczestnictwo w co najmniej jednym szkoleniu medycyny estetycznej, podczas którego będą poddane bezpłatnym zabiegom. Rejestracja modelek/i trwa do 15 lutego 2015r Ze względu na bardzo duże zainteresowanie naborem do Bazy Modelek oraz limitem miejsc organizator zastrzega sobie możliwość skrócenia okresu naboru Preferowany wiek modelek od 35 do 65 roku życia. http://bazamodelek.com/formularz-kontaktowy

Gość anna8787
witam Teqila22 w odpowiedzi na twoje pytanie ja mam implanty Mentor wysoki profil 350cc okrądłe, przy wyjściowym dużym B. teraz mija właśnie 7 tydzień od operacji są piękne wyglądają bardzo natutalne, są duże :) teraz mam rozmiar 70E , jestem mega szczęśliwa fakt że nie miałam praktycznie wcale asymetri to po powiększeniu są idealne i równe i to mnie bardzo cieszy. No i oczywiście operował mnie Dr. Piotrowiak szczerze nie mogłam wybrać lepszego Lekarza :) polecam.

Gość Tequila22
anna8787 to są naprawdę spore, ja mam małe b, pod biustem 77cm a w biuście 86cm, ajkie Ty miałaś wymiary ? Dodam że mam 50kg i 160cm wzrostu, chcę duże pełne piersi ale nie chcę balonów, czy Twoim zdaniem 450 cc hp przy moich wymiarach będą bardzo duże ? Jestem 2 lata po ciąży, karmiłam piersią 9 ms, moje piersi w zasadzie są w idealnym stanie, nie ma obwisłości, tylko po prostu się skurczyły, są nadal krągłe i jędrne ale malutkie :(gdzie kupiłaś stanik drugi ? Jeden się dostaje czy drugi brałaś również od kliniki czy może jakiś inny ? Jetem już na etapie dużego stresu i im bliżej tym jestem bardziej wystraszona :)

Gość anna8787
Tequila22 powoli heheh wszysko Ci opowiem jak chcesz to tu masz mojego e-meila i popiszemy i wyśle ci moje fotki :) anna.izabela.m@gmail.com :) u mnie to troche inaczej to wszystko zależy od kobiety i jej budowy klatki piersiowej ja jestem szczupła i wysoka więc u mnie jest inaczej niż by było u ciebie ale myśle że 450cc to zdecydowanie za dużo jak na twoje wymiary będziesz wyglądać jak chodzący biust a nie kobieta ale oczywiście wszystko zależy od ciebie doradze jak umiem :)

Gość Tequila22
chodziło o 350 cc , na klawiaturze mi się cyferki źle wbiły :) napisałam na maila do Ciebie :)

Gość Tequila22
Dziewczyny jest jeszcze jedna pilna sprawa, w klinice dostane jeden biustonosz do domu, drugi zapewne kupię też u nich ale jest kwestia tego pasa na rzep co trzeba nosić nad biustem, bo dostanę tylko jeden i ponoć nie ma możliwości kupienia drugiego. Czy któraś ma już niepotrzebny i chce może odsprzedać? A może również macie biustonosze po powiększeniu piersi i chcecie odsprzedać, chciałabym mieć kilka aby zmieniać jak będzie jeden z nich w praniu, nie mam pojęcia gdzie kupić taki pas? Nie ma nigdzie informacji. Poratujcie :(

hej dziewczyny. Padały pytania o nos więc, moja koleżanka miała pełną korekcję nosa u dr Piotrowiaka i jest mega zadowolona, wyszło lepiej niż się spodziewała.

Mam pytanie, czy któraś z Was korzystała z systemu BodyLogic® w klinice?

Gość gość
doładowało mi tel za 25zł hehe www.mux1.pl/r/5JVdoladowanie25

Gość Tequila22
Cześć Dziewczyny ! :) Troszkę się wstrzymywałam z opinią gdyż chciałam przeczekać okres pooperacjny. Dziś mijają 2 tygodnie od operacji u dr. Michała Piotrowiaka, dzisiaj również jestem po konsultacji i ściągnięciu ostatnich szwów. Zrobiłam u dr. Michała operację powiększenia piersi. Krótko mówiąc jestem zachwycona ! Jestem zadowolona z każdego aspektu, po konsultację, operację, opiekę przed i po i oczywiście efektem końcowym. Sam doktor Michał jest niezwykle ciepłym, miłym, konkretnym i opiekuńczym człowiekiem. Na samej konsultacji już wiedziałam że to właśnie u niego chcę wykonać operację. Dba o pacjenta, Jest dostępny pod telefonem 24h zawsze służy pomocą i odpowiada na wszelkie wątpliwości. Opiekuje się przed jak i po operacji. Doskonale wytłumaczył mi cały proces operacji, dobrał odpowiedni idealny dla mnie rozmiar , kształt implantu i właściwą metodę. Piersi powiększone mam implantami Mentor okrągłe 350cc pod mięsień, cięcie pod piersią. Jestem przeszczęśliwa i bardzo zadowolona z efektu. Moje piersi są teraz przepiękne, rozmiar idealny i wyglądają naturalnie. Z czystym sumieniem polecam doktora Piotrowiaka i z całego serca dziękuję mu za nową mnie :) Jeżeli któraś ma wątpliwości może do mnie napisać, służę pomocą, odpowiem na nurtujące pytania i podzielę się swoimi efektami :) natalia13045@wp.pl