Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

Marzy mi sie duzy biust.........

Polecane posty

Gość gość1234
Podziwiam plaskie kobiety (z gory przepraszam za okreselnie, nie mam zamiaru nikogo obrazac), ktore potrafia zalozyc zwykly stroj kapielowy (bez push upa) i isc na plaze, tak beztrosko...... a obok kolezanka biusciasta Naprawde rozumiem transeksulistow, bo w skorze trzeba czuc sie dobrze

Gość gość
To ze chodzę bez push up nie znaczy ze nie jm skrępowania w obecność hojnie obdarzonej kobiety :P Zwłaszcza gdy obok jest mój facet i może się patrzy na nią i marzy o takich jakie ona ma a na moje może nie ma ochoty

Gość gość1234
Noooo ja bym byla wku***wiona

Gość gość
No niby mówi ze mu się podobają, że nie chce bym kiedykolwiek powiększala bo nie chce być z silikonem i wgl ale to nie daje mi pewności ze tak na serio jest

Gość gość1234
Najzwyczajniej w swiecie klamia, ja nie wierze w takie zapewnienia. Poprostu nas kochaja?, ale to nie zmienia faktu malego bisutu :(

Gość gość
Nie ma facetów którzy lubią małe piersi

Gość gość
Owszem są, choć zależy co rozumie się przez określenie małe, całkowity brak biustu to faktycznie porażka, ale takie 75B są bardzo seksowne. Mały biust na drobnej kobiecie wygląda ok, bardzo duże u takiej wyglądają komicznie, gorzej jeśli dziewczyna ma nadwagę i małe piersi.

Gość gość1234
Pozostaje jak ktso to pieknie ujal "marudzic" i dalej marzyc :(

Gość abc666
Autorko, mam takie samo marzenie jak Ty. Mój rozmiar to 75B. Mam w piersiach na dodatek kilka włókniaków, więc moje cycki w ogole do niczego się nie nadają - małe, bolą, beznadziejne. Marzę o tym, żeby usunąć z nich całą tkankę i wsadzić silikon... Ale nie stać mnie na to..

Gość gość1234
Ty to chociaz miałabys jakis powod natury medycznej.. Dla pewnej prewencji..

Gość gość
Ja jakoś chodząc od bardzo dawna do sauny jeszcze nie widziałem kobiety która miałaby coś nie tak ze swoimi cyckami,wy chyba naprawdę stważacie sobie problemy tam gdzie ich nie ma.

Gość gość1234
Bo te, które maja problem do sauny nie chodza... Stad napewno ich tam nie spotkasz

Gość gość
Najczęsciej biadolą o małym biuscie właścicielki np. 70B a to już nie jest mały biust, tylko bardzo ładny, kobiecy kształt. Całkiem płaskie kobiety to jest naprawdę znikoma mniejszość, ale i takie znajdują partnerów a gdy bardzo im z tym źle zawsze mogą powiększyć. Większy problem to facet z mikropenisem.

Gość gość
Dziewczyny dobra rada - jak Was stać to powiększajcie biusty - prędzej fan małych zniesie duże niż statystyczny facet małe.

Gość gość
Wygodny biust to taki 80C lub 80B taki miałam i było super.. po ciąży (nie karmiłam piersią) mam 80E i nie jest to wygodne a w d***e mam zainteresowanie mężczyzn mam męża

Gość gość
A mi maly :P Powiem Ci tak, jestem obdarzona (jak na wzrost i wagę) dość hojnie biustem. Mam 21 lat. Aktywna sportowo od około 4 lat, 158cm, i 56kg wagi (z czego około 3-5 kg stanowi moj biust i włosy- są długie, gęste i ciężkie). Pod biustem 61cm w biuscie 103cm. Tak dla zobrazowania. Mam faceta, jest zachwycony, ale ja już nie za bardzo, bo zaczynam mieć rozstępy na piersiach. Uzywam kremow, ale efekt jedynie się spowolnił i czasem widzę nowe linie. I czuję obrzydzenie do samej siebie. Bo co z tego ze dbam o to cudo natury, ograniczam tłuszcze, staram się żeby moja skóra w tych miejscach była ładna jak i tak mam te ohydne białe i rózowe linie? Najbardziej boję się że jak będzie ich więcej to mój facet też będzie mną obrzydzony. Więc zastanow się czy marzy Ci się naprawdę duży biust.

Gość gość
Nie przejmuj się, skoro facet (tak jak ja) lubi duże to zadne rozstepy czy nawet zwisy nie zniechęcą do tego.

Gość gość
ja mam małe piersi mam pod biustem 64cm mierząc ciasno w biuście 86cm ale mój chłopak je kocha i to się liczy :)

Gość kasiula89212
Kurczę, miałam kiedyś podobny problem, co Ty. Też mi się marzył duży biust. Robiłam wszystko, żeby go powiększyć i w ogóle. W końcu zdecydowałam się na operację. I wiesz co? Nie jest wcale tak kolorowo. Pomijam już czas po zabiegu, ale teraz nawet ciężko mi stanik kupić. Nie myśląc już nawet o czymś takim http://szpargaly.pl/moda/seksowna-nocna-bielizna-rampage/ - mężowi się takie komplety podobają, a ja nie mogę znaleźć nic z moją miseczką :/

Gość gość
kasiula89212 - a z jakiego na jaki sobie powiekszylaś?