Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję że nie poszedłem na studia

Polecane posty

Gość gość

Muszę teraz z********lać fizycznie. Zwykła praca w której nie trzeba zbyt wiele myśleć mnie męczy. No ale w gimnazjum już przypuszczałem że tak może być więc poszedłem do technikum żeby mieć chociaż średnie wykształcenie i gdyby coś się zmieniło miałbym szansę odwrócić los i jednak pójść lecz już na to za późno. Zostanę pewnie murarzem dekarzem a jak zarobię odpowiednią kwotę sam zacznę działać. Będę miał trudno znaleźć dla siebie odpowiednią dziewczynę gdyż nie poszedłem na studia, a nie chce pierwszej lepszej po zawodówce choć wiadomo że nie wszystkie są głupie , nie chce też studentki bo czuł bym się źle . Lecz jak wiadomo miłość nie wybiera więc niczego nie mogę wykluczyć.

Gość czerwona_torebka
po co ci studia, dzis wystarcza wylacznie znajomosci :classic_cool:

Gość gość
Bo czuje w sobie potencjał który mógłbym wykorzystać . W szkole przez swój stan emocjonalny nie potrafiłem sobie poradzić nie tyle z nauką co ze sobą , wsparcia też nie miałem , musiałem liczyć na siebie. Owszem liczą się znajomości ale można przebyć też dłuższą drogę , trzeba być upartym w dążeniu do celu , wytrwałym , pokazać innym na co nas stać. To przynosi skutek. Jeśli ktoś jęczy że dobrą pracę można znaleźć tylko przez znajomości to w większości widać że są to osoby bez potencjału.