Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzalonaRosa

Trudny wybór , co wypada włożyć a co nie ?

Polecane posty

Witam Mam prośbę niedługo wychodzę za mąż i mam problem z doborem sukni na tą okazję. Jest to ślub kościelny. ślub cywilny wzięliśmy parę lat wcześniej . Mamy córkę w wieku szkolnym i dlatego też nie wiem czy wypada mi założyć sukienkę długą i białą czy raczej krótką ,elegancką ale nie typową ślubną. A może jakiś inny kolor ? Jestem otwarta na wszystkie pomysły :) pozdrawiam

Gość gość
W ogóle nie wypada kościelnego brać.

Gość gość
Gdybym była na twoim miejscu zdecydowałabym się na bardzo elegancką sukienkę lub garsonkę koniecznie z kwiatem we włosach dla podkreślenia rangi uroczystości. Ale nie typowo ślubną, tylko taką, która jeszcze wykorzystasz. Kolory jasne, ale nie biały: np ecru, błękit, morelowy, ciepły beż, błękit - zależnie od typu urody i upodobań kolorystycznych. Sukienki ślubne i dzieci fajnie wyglądają, ale tylko na filmach :)

Gość gość
a później będzie wesele? dla mnie to też ma znaczenie, jak by nie było wesela krótka w jasnych kolorach, z weselem zdecydowałabym się na długą ecru, może jakąś kawa z mlekiem ale taką ślubną tylko nie taka ogromną a bardziej dopasowaną bez przepychu

Gość gość
jak to wychodzisz za mąż? przecież już za mąż wyszłaś... kolejna "katoliczka", psia jego mać... :o

Gość gość
bo za maz wychodzi sie dwa raz raz dla dokumentow a drugi dla ludzi.