Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką temp. macie w domu ???

Polecane posty

Gość gość

Ja, zeby czuc sie dobrze musze miec miedzy 19-20 stopni. Jak jest cieplej to robi mi sie slabo i niedobrze. Zawsze myslalam, ze te 20 stopni to normalna temp., ale ostatnio gadalam z kilkoma osobami i dla nich normalna tepmp. to 23-24 stopnie... A jak u Was???

Gość gość
u mnie w tej chwili jakieś 22- 23 stopnie i jest przyjemnie. Ale zależy jak kto lubi. Moja mama lubi ciepło i u niej jest ok. 25 i mnie jest za gorąco. A jej u mnie jest zimno.

Gość gość
podobno optymalna to 21 stopni, ale wg. mnie jak kto lubi.

Gość gość
U mnie 30, mieszkam w norwegi w drewnianym domu , sa podlogowki, sypialni nie ogrzewam bo by nie dalo rady wytrzymac, wlaczam tylko w salonie ale na kilka godz z przerwami, ogrzewanie na prad

Róznie to bywa. Wszystko zależy jak się nagrzeje i czym się grzeje. Ja kilka lat temu wymieniłam kocioł CO na nowy firmy Defro (http://www.dobryhydraulik.eu/kotly-na-paliwo-stale) i lepiej mi się ogrzewa dom. I jak wcześniej miałam około 19 stopni tak teraz - wiem, że to też kwestia rodzaju węgla oraz drewna - jest około 22-23 stopni :)

Gość prawictwo pospolite 133
22 C

Gość gość
24 ale powinno być 18 alebza cholerę nie mogę do tego dojść starałam się stopniowo ale zimno mi bylo

Gość gość
lubię pomiędzy 18, 19 a 20 wyżej to już zdycham