Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona roza

Po trzeciej randce

Polecane posty

Gość czerwona roza
Gość dzięki, teraz dotarło do mnie, że bohater opowiadania miał wobec mnie nieczyste zamiary, od początku dążył, żeby mnie dotknąć itd... pewnie liczył na seks po pijaku. A Nowy jest zupełnie inny, opiekuńczy, kwiaty... subtelny i z takimi rzeczami się nie spieszy. Mam nadzieję, że moja historia będzie przestrogą dla innych dziewczyn.

Gość gość
o i fajnie, że poznałaś kogos innego, normalnego. znaczy, że taki typ z poprzedniego już był i liczył tylko na numerek. Ceń sie to i ciebie docenią inni.

Gość czerwona roza
Piszę jeszcze raz w tym temacie, że to prawda, że bohater opowiadania liczył na numerek, a ja głupio się zachowałam całując się z nim po pijaku. Nie żałuję tego, bo potem poznałam fajnego faceta, a nauczona błędem w poprzedniej relacji nie piłam z nim alkoholu ani nie całowałam się przez miesiąc. Przez ten czas bardzo dużo rozmawialiśmy, widzieliśmy się kilka razy. W końcu po miesiącu mnie pocałował, było fantastycznie, bo to już nie tylko głupie pożądanie poczułam, ale więź z tym człowiekiem. Relacja rozwija się, a więc warto dziewczyny czekać na pocałunek, nie pić alko. Pozdrawiam