Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

czy seks to jest miłość ?

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

czy tylko chwilowe , bezuczuciowe, fizyczne , zaspokojenie swoich potrzeb ? [cześć]

Gość gość
seks to seks a milosc to milosc tylko nieliczni szczesciarze moga to polaczyc

Gość Ru_hanna
a jakbys mial wybor seks bez milosci czy milosc bez seksu co bys wybral? :D

Gość gość
seks to nie miłość. Jestem kobietą i uważam że te sprawy totalnie się nie łączą. Fakt, że ja np. nie umiałabym się dobrze czuć w łóżku z kimś, kogo nie kocham, więc tego nie robię, ale jak mam ochotę na seks to mam ochotę na seks, nie na "miłość". Czasami mam też ochotę po prostu poleżeć z nim nago i mocno się wtulić, poczuć bliskość, bez niczego więcej - wtedy to chyba miłość ;).

Gość kabel do wtyczki
czyli wg was można uprawiać seks bez uczuć i potem zrezygnować w każdej chwili z osoby , z którą się seks uprawiało ?

Gość kabel do wtyczki
Ru_hanna czy tylko taki wybór istnieje wg Ciebie ?

Gość gość
zgadzam się miłość to nie seks. Miłość jest piękniejszym uczuciem. Seks jest niczym w porównaniu do możliwości samego przytulenia osoby którą się kocha. Zrozumiałem to kiedy poznałem dziewczynę, która mieszka blisko Olsztyna. Jest miłością mojego życia

Gość kabel do wtyczki
powiedzmy , ze tak jest jak piszecie , ale jest tylko jeden problem - dlaczego najczęściej kobieta, po udanym seksie się zakochuje w facecie i to niemal od razu lub po czasie ? okazuje to potem lub boi się okazywać , jednak to zawsze z czasem wychodzi ? broni sie przed tym jak może , jednak facet , który jej się podoba + udany seks są gwarantem niemal zakochania ?

Gość Ru_hanna
skad, wcale tak nie uwazam tylko pytam co bys wybral :D

Gość gość
o nie nie, to jest inaczej. Po prostu kobiety w większości pociąga mniej mężczyzn. Większość wolnych facetów jest gotowych pójść do łóżka z prawie każdą w miarę ładną dziewczyną. Kobiety zazwyczaj bardziej przebierają, mniej facetów ich pociąga - więc jak już z kimś śpią, to znaczy że ciągnie ich do tego, z kim śpią. Potem dochodzi do tego przywiązanie, a stąd już blisko do miłości. Pomijam oczywiście przypadki, kiedy jedna czy druga strona robi to bo ma w tym niestety jakiś interes.

Gość gość
Dla kobiety udany seks znaczy cos innego niż dla mężczyzn. Dla facetów to po prostu zaspokojenie potrzeby, kobieta poza sama przyjemnością czuje tez bezpieczeństwo, czuje ze dla mężczyzny od tej przyjemności ważniejsze jest to by jej było dobrze...tak mi się wydaje

kobieta, po udanym seksie się zakoch*je w facecie xxx zakochać się, a być pod wpływem oksytocyny, która wydziela się m.in. podczas orgazmu, to nie to samo.

Gość kabel do wtyczki
Dorotko może to nie to samo , ale wychodzi na to samo , bo jakkolwiek będziecie chciały to nazywać , to ostateczny wynik zawsze jest taki sam , chyba , ze w trakcie jedna strona odetnie się całkowicie

Gość kabel do wtyczki
gość dziś czy dla kobiety , to też nie jest zaspokojenie czasem zwykłe ? a ile kobiet teraz to uprawia i nie chce sie wiązać mimo , że i tak czują coś do tego , z którym dobrze się seksi ? komplikujecie sprawy za każdym razem

poza tym, to szokujące, nie uważasz, że można się zakochać w kimś, kto jest dla nas atrakcyjny i z kim jest nam dobrze w łóżku? brawo, odkryłeś Amerykę.

Gość kabel do wtyczki
gość dziś masz dużo racji , bo natura tak nas stworzyła - a problem polega na tym , ze na 100 facetów tylko ok. 20 z nich moze mieć harem , a reszta nikogo

Gość gość
czy zna ktos faceta ktory zakochal sie we wlasnych orgazmach? bo skoro wychodzi na to samo to moze niech bzykaja gumowe lalki a sprzataczkom, kucharkom i opiekaczkom bachorkow po proslu placa?

Gość kabel do wtyczki
Dorotko szokujące jest to , jak bardzo oszukujecie siebie , że to tylko seks , lub faceta , a ukrywacie coś innego i to tak często , bez odkrywania pozostałych kontynentów

a Ty znowu stawiasz wszystkie kobiety w jednym szeregu... zadałeś pytania, na które nie otrzymasz odpowiedzi ani dobrej, ani złej, ani jednoznacznej.

Gość gość
Słuchaj, jeszcze nie słyszałam od żadnej z moich koleżanek, żeby któraś zakochała się po seksie. Zazwyczaj albo są zauroczone już wcześniej, albo już większe wrażenie robi na nich zachowanie po seksie, niż sam seks. Fakt, czasami zdarza się, że któraś mówi "słuchaj, co jak co, ale w łóżku był BOSKI! Nigdy w życiu z nikim nie było mi tak dobrze, ale nie chciałabym z nim związku, nie nadaje się do tego"

Gość gośćaaa
i kobiet oprócz tego, że seks wiąże się z wyższym uczuciem do danego mężczyzny, jest jeszcze potrzeba zaspokojenia bliskości. Kobiety często tez maja kogoś z kim spotykają się aby uprawiać seks. Mężczyźni zaspokaja potrzebę fizjologiczna, często ich seks jest taki instynktowny i zwierzęcy, chcą posiąść kobietę, zniewolić ją ( w sferze intymnej :), chcą żeby na tę chwilę była tylko ich. Kobiety chcą zaspokoić potrzebę bliskości, ale nie tylko. One chcą być zniewolone ich potrzeba jest stać się w tej jednej chwili niewolnicą. chcą być w posiadaniu tego mężczyzny w danej chwili, ale kobiety zawsze też na coś liczą. Czasami niby wiedzą, że nic z tego nie wyjdzie z tej drugiej strony więc tylko korzystają z przyjemności, ale zawsze jest ta nadzieja, ze może? Gdyby jej nie było nie uprawiałyby tak chętnie seksu. Seks przypadkowy jeszcze się z taką nadzieją nie wiąże, to jest po prostu chwila uniesienia (ale potrzeby bliskości i zniewolenia są obecne), jednak drodzy mężczyźni zawsze ( może z małymi wyjątkami) gdy spotykacie się z kobietą dłuższy czas tylko na seks musicie wiedzieć ze w niej budzi sie uczucie i ona ma nadzieję, że czujecie do niej coś więcej. Prędzej czy później taki układ kończy się cierpieniem jednej ze stron.

Gość kabel do wtyczki
heh jak zwykle komplikujecie przed , po , w trakcie , poza , zza , wewnątrz , na zewnątrz itd itp wychodzi na to , ze kazda z was ma inne wytłumaczenie dla seksu , miłości i zakochania ?

kazda z was ma inne wytłumaczenie dla seksu , miłości i zakochania xxx bingo. bo choć nie jesteś w stanie tego pojąć, są różne kobiety, z różnym podejściem do seksu, miłości i życia ogólnie.

Gość Hillary_C
a wy wszyscy panowie macie to samo? kazdemu staje na widok d**y chcecie miec stado bachorkow i piekny, zbudowany przez siebie dom z widokiem na moze? zrob mi dobrze i nie p*****l farmazonow

Gość gość
Czy można kochać prostytutkę? Za każdym razem inną prostytutkę?

Gość kabel do wtyczki
Dorotko choć jesteś w stanie czasem kogoś pojąć , to jednak nie każdego , a komplikowanie sobie życia i facetom powinnaś rozumieć doskonale i z natury zaprzeczać

Gość kabel do wtyczki
Hillary_C każdy stara się być indywidualistą wokół podobnego schematu tzw"p********ia"?

Gość kabel do wtyczki
co do prostytutek , to zdarza się , ze jakiś łeb zabuja się w dziwce , która przyjęła wcześniej stado napaleńców i to jest jego podobno indywidualne uczucie

Gość kabel do wtyczki
Dorotko Twój schemat jest taki sam , tylko , ze z drugiej strony , jak kogoś określasz , to często na podstawie siebie , niestety