Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 cykle starań o drugie dziecko i nic. Czy już do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Pierwsze dziecko urodzilam 5 lat temu. Wtedy nie mialam problemow z zajsciem w ciaze, udalo sie za pierwszym czy drugim razem. A teraz juz 4 cykl i nic. Czy powinnam juz to zglosic ginekologowi, czy jeszcze nie ma powodu do niepokoju?

Gość gość
A czy my jesteśmy wróżkami żeby wiedzieć co w twoim jajniku siedzi?

Gość gość
Kazdego miesiaca jest25%mozliwosci zajsc a ciaze,lekarz nic Ci nie poradzi,kaze odczekac12cykli,a wmmiedzy czasie zmienic diete,wiecej odpoczywac i starac sie w plodne,amen

Gość gość
Staramy sie w dni plodne i ciagle nic. A czas goni, bo mam juz 33 lata.

Gość gość
Ja też mam 33 lata ;), też starania o drugie dziecko, od lipca, no ale też bez przesady że są takie konkretne, różnie z tym bywa. w listopadzie byłam u ginekologa, bardzo dobrego, sprawdzonego i powiedział mi, że jak z 6-8 miesięcy nie będę w ciąży, to mam przyjść i pomyślimy co dalej, pewnie badania...ale póki co nie ma sensu, bo w drugą ciążę zaszłam bez problemu, mimo że mam tylko jeden jajowód, po prostu czasem dłużej się z tym schodzi, oby :), czuję że do pół roku to spokojnie zajdę w ciąże.

Gość gość
Mi sie udali w 7 cyklu jak juz sobie odpuscilismy :) teraz jestem juz w polowie ciąży... Nie myśl o ciąży a sie uda :) ja liczylam dni plodne jak glupia a jak sobie odpuscilam to odrazy mam maluszka w brzucholu :)

spokojnie,tez tak miałam w koncu kupiłam paski owulacyjne i zaszłam od razu:) a lekarz i tak nic nie zrobi bo 4 miesiace staran to jest nic,jak przez rok nie mozna zajsc to mozna zaczac sie martwic,i najlepiej wyluzowac bo przez stres ciezej zajsc