Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabunia1777

czy chłopak ma prawo kosztem spotkań ze mną widywać z kolegą?

Polecane posty

Gość zabunia1777

Potrzebuje waszej Rady; Mam kolege, mogę określić że przyjaciela od 8 miesięcy się znamy mówi że mu na mnie bardzo zależy i że może nam się uda, że może to będzie coś więcej niż Przyjaźń i ponieważ on pracuje dość dużo spotykamy się tylko weekendami i czasami z jego kolegą i moją koleżanką ( to jest też para). teraz oni się rozstali i powiedział mi że teraz będzie musiał jakoś tak to poukładać żeby się spotykał i ze mną i z tym kolega co oznacza że będziemy się spotykać rzadziej. Co mam zrobić? czy on postępuje słusznie czy raczej wybrał kolegę zamiast mnie? barzdo mi zależy na nim ale niewiem co myśleć o tym ;( wydaje mi się że kolega jest dla niego ważniejszy niż ja. Ostatnio widzieliśmy się w Święta, mieliśmy się spotkać w Niedziele ale on napisał że będzie się widział z Kolegą i że chcą sobie troche wypić ;( ja niewiem co o tym myśleć :( czy to ma sens ta nasza znajomość? ja wiem że on chce się spotykać z kolegami ale chciałabym żebym była dla niego najważniejsza

Gość gość
Ma Cię gdzieś...

Gość zabunia1777
tylko szkoda że mi już naprawdę na nim zależy ;(

Gość gość
sama napisalas, ze to kolega i tak cie traktuje....

Gość gość
no wiec właśnie zamiast się starać to on ma to gdzieś

Gość gość
Ma prawo. To nie Twoja własność która będzie stała przed Tobą na baczność.

Gość gość
Strasznie zaborcza jesteś. To facet nie ma prawa spotykać się z kolegami? Ma ciągle przebywać z tobą? Brr, straszne

Gość gość
Po pierwsze, tak ma prawo jeśli tego chce. Po drugie, przecież to twój kolega, a nie facet, więc czego ty chcesz od niego?

Gość gość
Jakby mój facet którego widzę w weekendy tylko powiedziała, ze się nie spotkamy bo idzie pić z kolega, to w następny weekend ja bym się z nim nie spotkała bo bym powiedziała, że idę pić z koleżanka.

Gość gość
Ale to nie jest jej facet tylko "przyjaciel" a to dwie zupełnie różne sprawy. Poza tym nawet w związkach trzeba mieć czas dla siebie, nie można spędzać razem czasu 24h/dobę.