Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimowapani

chcę zadowolić swojego faceta

Polecane posty

Hej wszystkim. Mam 19lat i Jestem ze swoim chłopakiem juz prawie rok. Jest to moj pierwszy partner z ktorym wspolzylam. Niestety oklamalam go ze uprawialam juz seks...wiem bylam glupia. Teraz nie potrafię mu sie przyznać ze byl pierwszym... Podczas seksu wydaje mi sie ze nie jest zadowolony. Dochodzi raz max.dwa i nasz seks jest krotki..na dodatek nie potrafie najnormalniej w swiecie zrobic mu loda...wiem ze on bardzo tego chcę ja zreszta tez ale po prostu nie potrafie..a gdy juz jest blisko ja po prostu przestaje i mowie mu że nie zrobie mu ...i on nigdy nie jest obrazony ani nawet zly ale widze w jego oczach taki zawod... Przytula mnie i mowi ze nic sie nie stalo... A mi jest bardzo przykro z tego powodu. Bo on mial juz kilka partnerek i opowiadał mi o ich seksie i roznych zabawach. Tez chcialabym potrafić go zadowolic. Pomozcie mi ! Jak zacząć. Co najpierw... Pomocy; (

Gość gość
Cos sciemnisz i on nie poczuł ze byłaś dziewica

Gość gość
piszesz że - Dochodzi raz max.dwa - nie rozumiem...?

Mielismy kilka podejsc. Za każdym razem jak mnie bolalo a on czul ze jest za ciasno np to mowilam ze zawsze mi sie tak zaciska jak sie stresuje. .. Dlaczego miala bym klamac

Gość gość
zimowapani zapraszam na topik / Na całuski zapraszam i tam Prymitywny Samiec właśnie kotłuje awarie też się uczą bo nie mogą dojść do szczytu.

Gość gość
Zawsze biore do ust tylko sam lepek penisa mojego chlopaka i go powoli masuje jezyczkiem az wytrysnie i czasami to polykam bo jest fajne:)