jestsobiefacet 0 Napisano Grudzień 29, 2014 Witam. Nie będę owijał w bawełnę, poznam kobietę dojrzałą w sensie taką, która wie czego chce, jest o czym z nią pogadać a nie przygłupawą lolitkę. Preferowany wiek to 30-45, ja mam 26 lat. Wygląd fizyczny? Średniego wzrostu, kolor włosów nie jest krytycznym punktem, średnia budowa ciała... Jestem w związku, ale chciałbym przeżyć przygodę z doświadczoną kobietą, która potrzebuje trochę czułości. Powiem wprost: seks bez zobowiązań. Najlepiej z Gliwic lub okolic, zapraszam na początek na wymianę wiadomości mailowych: jestsobiefacet@gazeta .pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2014 w sexie bez zobowiązań obowiązują pełne kieszenie a nie takie jak twoje, nazbieraj na dmuchaną lalkę jak ci zona pozwoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dojrzała ale nie głupia Napisano Grudzień 30, 2014 dobre:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2014 Niestety nie ma 30-45 letnich dmuchanych lalek. Kozy też tak długo nie żyją. Musisz poczekać aż ci sie prawa ręka zestarzeje, to sie z nią pobawisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2014 jestsobiefacet 2014.12.29 a więc, drogie koboety, czytamy nastepująco: wie czego chce - zgodzi się na wszystko, bo nie znajdzie młodszego kobietę dojrzałą - bo stać ją na sponsorowanie mnie Jestem w związku, ale chciałbym przeżyć przygodę z doświadczoną kobietą - jestem obrzydliwym skur/w/ synem bez honoru i chcę darmowego seksu i niech nie liczy, że mnie uwiedzie na ewentualną ciążę , bo się nie dam wrobić potrzebuje trochę czułości. Powiem wprost: seks bez zobowiązań.- troche czulości i seks bez zobowiązań - facet nie kojarzy, jaka sprzecznosc tu napisał, ,chyba sie naćpał i to zdrowo DEBILIZM taaaak, wiem, że 90 procent zdobywców nagrody Darwina to faceci. To o czyms świadczy i nie jest dla płci męskiej pochlebne..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2014 takie wymagania to tylko w AGENCJI TOWARZYSKIEJ, koleś fffu, miec takiego gnoja za meża, pffff, oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach