Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestemgoscie

Jak go rozkochać ?

Polecane posty

Gość Jestemgoscie

Poznalam na internecie faceta, wydawal się sztywny i gadał tylko o kasie, ale postanowilam dac mu szanse. Na spotkaniu okazał się bardzo fajnym facetem! Później kolejne.. kolejne.. jak go rozkochac? On ma 28 lat więc dzieckiem już nie jest, ja studiuje. Lubie z nim przebywać, czasami siedzimy i gadamy do rana, jest smutny jak muszę już iść. Czy to ma sens? dzieli nas wiek, dzielą nas km - 80 okolo, ale to nie problem w sumie bo oboje jesteśmy mobilni,

Gość gość
Facet który gada tylko o kasie, to faktycznie macie o czym rozmawiać. Imponuje Ci to? Musisz być niesamodzielna.

Gość gość
Polecam feromony ;) Bardzo dobrze działają na płeć przeciwną ;) Ja swoje kupiłam w sklepie Pokój Rozkoszy i uważam, że pomogły mi w bardzo podobnej sytuacji ;) Więc chyba warto spróbować ;)

Gość gość
Przez interent gadał o kasie, na żywo jest wiele ciekawszych tematów.

Gość jestemgośće
Jestem samodzielna, mimo studiów mam prace, stypendium, własne auto.

Gość gość
Noo, feromony mogą pomóc. Bardzo fajne mają na dyskrecja pl. Może nie uzywałam ich na początku znajomości z moim facetem, ale potem kupiłam, żeby był bardziej napalony w łózku i poskutkowało. :)

Gość gość
Przez neta tylko gadał o kasie, na żywo okazało się że kasę ma rzeczywiście :))) Najlepszy sposób dla Pani Twoich lotów, to po prostu mu dawać ;)