Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixipixiz

dziecko 11 miesięcy ciągle z uchylonym ustami

Polecane posty

Gość mixipixiz

Mój synek 11 miesięcznya stale ma otwarte usta, potrafi je oczywiście zamknąć ale woli mieć otwarte.Do tego potwornie się slini co nie jest związane z zabkowaniem. Synek nie ma problemu z jedzeniem chleba czy innych twardych rzeczy. Nie choruje. Czy Wasze dzieci też tak miały/mają? Czy to minie, powinnam odwiedzić jakiegoś lekarza?

Gość gość
pamiętam, że kuzyn tak miał. Szczerze mówiąc wyglądał trochę jak chore dziecko. Wyrósł z tego, jest dorosłym, mądrym, przystojnym facetem. Może taka jego uroda? A może ktoś w rodzinie tak miał?

Gość gość
odwiedz lekarza to moze byc problem z przegroda nosowa.Idz do laryngologa on zrobi przeswietlenie i zobaczy czy masz sie czym martwic czy nie.

Gość gość
pani rubik też tak ma :D

Gość mixipixiz
Tyle ze jak dzwoniłam z pytaniem o to do pediatry , sugerując laryngologa albo logopede, to potraktował mnie jak wariatke

Gość gość
Nie martw się, zostanie modelką jak Anja Rubik.

Gość gość
Pediatrzy często bagatelizują różne rzeczy. Idź do laryngologa jeżeli coś cię niepokoi. Jeżeli jest jakaś nieprawidłowość to na tym etapie pewnie można to łatwiej skorygować niż później. Mój syn otwarte usta ma jak ząbkuje, ale normalnie zamyka, gdyby miał otwarte ciągle, to bym się zaniepokoiła.

Gość sylka I
Mi do głowy przyszedł powiększony migdał, ale nie wiem czy u tak małego dziecka może on wystąpić.