Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJWIEKSI Rasisci ,to tak naprawde BRAZOWIAKI..wbrew pozorom

Polecane posty

Gość gość

jesli chodzi o RASIZM - to najwiekszymi wbrew pozorom rasistami sa brazowiaki ,jak cos nie jest po ich mysli (brazowych) to wmawiaja bialemu czlowiekowi (chcac wzbudzic wine w bialemu ,zaklopotanie ),ze rasista jest a bialy nie chcac byc posadzoym o rasizm ,robi tak jak chce brazowy smile wszystko na temat ,zbyt czesto brazowi wykorzystuja "rasizm" nie chcesz sie z nim umowic wyzwie cie ,ze jestes rasistka itp itd.

Gość gość
tez to zauwazylam ,mieszkajac wiele lat za granica

Gość gość
prawda, ale jeszcze wiekszymi rasistami i ksenofobami są ŻYDZI

Gość gość
dziwisz sie. biali tyle lat ich uciskali, ze teraz chcą się na nas odkuć. logiczne mi sie wydaje, ze biala nacja zaplaci za cale zlo ktore wyrzadzila innym

23:19 - W czasach kolonialnych panował u nich ład i porządek. Teraz, kiedy sami się rządzą - zdychają z głodu. A do Europy nikt ich nie zapraszał...

Gość gość
W czasach kolonialnych panował u nich ład i porządek - i to jest typowy argument bialego człowieka, ktory usprawiedliwia jego odwieczne wp.ieprzanie sie w sprawy innych nacji - Indian, Murzynów, Irakijczyków itd. Nie kazdy potrzebuje ładu i porządku, nie mierz wszystkich taka miarą. Hitler tez chcial ladu i porzadku.

23:53 - Ale to jest prawda. Gdyby była hipotetycznie jakaś planeta samych murzynów, to nadal by po drzewach biegali, jak powiedział mój znajomy... Cała nauka i postęp jest, mówiąc uczciwie, dziełem Ariów, Semitów i Azjatów. Ponadto Ariowie są rasą szlachetną (uduchowioną.boską). W tym względzie górują nad innymi rasami względami moralnymi i estetycznymi. Bo wiadomo, że wszyscy inni ludzie są brzydsi od Ariów. A Indian spotkała Kara Boża, za zwyrodniałe praktyki, jak homoseksualizm i kanibalizm...

Gość gość
dziś Polacy pochodzą od Wenadów panujących w prawie każdym zakątku Europy zanim się nie ustabilizowali i osiedlili w Europie Środkowej.

Polacy pochodzą od Sarmatów. Wenedowie to prawie, że fikcja literacka. W czasach rzymskich tereny Polski były zamieszkałe przez Wschodnich Germanów...

Gość gość
Wenedowie - Wandalowie - Słowianie http://www.eioba.pl/a/387f/pochodzenie-polakow-lechitow nazwa Słowian została nam przypisana przez zachodnich historyków jednak prawda jest inna, Polacy mają pochodzenie od Wenedów i tak powinni nas nazywać. Etnicznie jesteśmy Wenedami a nie jakimiś bzdurnymi Słowianami.

Gość gość
A Indian spotkała Kara Boża, za zwyrodniałe praktyki, jak homoseksualizm i kanibalizm... oprocz ładu i porzadku wyjezdzasz z kolejnym typowym usprawiedliwieniem "w imie religii". nie ma zadnego boga, a moze jest ich nieskonczenie wielu. nikt nikomu nie powinien narzucac sila swojej wiary. to prowadzi do samych wojen i cierpienia. katole nie lepsi - palenie na stosach, inkwizycja, siostry magdalenki, to co dzialo sie z dzieciakami w Irlandii, a juz nie mowiac o tym co ksieza wyrabiaja. w d***e mam taki argument. jak cie Rydzyk z Pisostanem zaleje swoja fala to też bedziesz taki chetny do poddania sie?

Gość gość
dziś mi niczego nie narzuca Bóg, za to każdego dnia czuje na sobie knage wszechobecnego aparatu państwa który atakuje mnie durnymi przepisami i regulacjami czyhając na moją wolność żeby mnie okraść i wtrącić do więzienia.

Gość gość
madre spostrzeżenie :(