Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do panów pytanie

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i na 'kiwnięcie palcem' mam każdego faceta w wieku 30+ Gdy jednak staram sie u troche młodszego lub w moim wieku,to oni są mníej zaínteresowani. Nie mam tu tylko seksu na myśli,ale ogólnie gadke jakąś itd. Nie jestem brzydka,mam zgrabne jędrne ciało,więc dlaczego rówieśnicy sie mną nie zainteresują tylko Ci starsi o 5-10 lat?

Gość gość
Najlepszy numerek mialam z panem stefanem - miejscowym meneliszkiem z 30 letnim stazem w piciu pod sklepem na czas. Jego seksowny starczy smrod rozbroil mnie na lopatki i od razu zachecilam go na male pukanko :)

Gość gość
widocznie młodzi nawet i seks maja juz gdzies. w sumie ok, ludzi jest juz dosc.

Gość gość
Mnie na kiwnięcie palcem nie zdobędziesz, więc z tym że masz każdego, to trochę przesadzasz, już pominę fakt że znalezienie chętnego na sam seks, to akurat nie problem, nawet jakbyś była brzydka i garbata, desperat zawsze się znajdzie, nawet kiwać palcem nie musisz, wystarczy się wypiąć :P

Gość gość
No nie wiem a moze to dlatego ze lubie zjadac wlasne glutki w mopsie? Tam mlodych nie ma tylko pan stefan byl i jego to nie obrzydzilo

Gość gość
alez proste starszym sie wydaje ze potrafia bzykac :classic_cool:

Gość gość
18.53 Z tym kiwnięciem palcem to taka przenośnia była. A ja nie mowie o seksie,tylko zawsze do mnie zagada lub flirtuje troszke starszy,znowu jak ja bym chciala 'poderwać' kogoś w moim wieku-juz trudniej o wiele. Panowie mają poprostu skłonności do tych młodszych,czy poprostu facet w wieku np 23-25 to taki 'duży chłopiec' jeszcze??

Gość gość
A nie zauwazylas ,ze ci młodsi szukają 40 tek?potem im to przejdzie .

Gość gość
Bo starsi są bardziej łasi na młode ciałka, zwłaszcza ci co są samotni lub niezadowoleni z partnerek, im każda młoda laska, nawet niezbyt ładna poprawia nastrój i podnosi pewność siebie. A może wyglądasz na straszą i stąd brak zainteresowania rówieśników, 5 lat różnicy to jeszcze nie tragedia, to tak akurat, ale 10 lub więcej to już przesada.

Gość gość
19.01 Właśnie nie. Mam 24 i zawsze jak chce papierosy kupićTo dowód,dowód,spojrzenie sprzedawcy spod łba i tekst 'młodo paní wygląda jak na 24'

Gość gość
To w takim razie dziwnych masz rówieśników :P Zresztą nie warto interesować się tymi, co nie interesują się nami, więc może to i dobrze, Facet tak do 25 lat, to myśli tylko o jednym, więc wiele nie tracisz.

Gość gość
Mam młodą żonke i nie zdradzam.Ja byłem pierwszy i ona była pierwsza we wspólnym seksie.

Gość gość
Bo faceci w twoim wieku też chcą młodszych, więc szukają wśród 18-20-latek.

Gość gość
No tak. Ja juz chyba się starzeje bo teraz myślę o młodszych laskach żeby poflirtowac, a kiedyś jeszcze parę lat temu zwracałem uwagę tylko na starsze. To chyba taka reguła niezależna od nas.

Gość gość
A ja tam zawsze wolałem rówieśniczki, starsze były fajne, ale tylko na seks, teraz młodsze też wydają się fajne, ale również na sam seks, a na związek tylko rówieśniczka.

Gość gość
Jestem kobieta i zawsze interesowalam się młodszymi i tak mam do tej pory. Nie zmieniło się to od ponad 20 lat.

Gość gość
Tak tylko byłam ciekawa,dlatego pytam. Pierddoolnełam po dzisiejszym wydarzeniu też dlatego tu pisze. Podbiegł do mnie pies,a za nim pan go woła.doszedł do mnie,przeprosił ze pies dobiegł bla bla bla i w ramach przeprosin chciał zabrać mnie na kawe. No koleś mógłby być moim ojcem no. Ale jak pies takiego igora z bloku obok(22l ma chłopak) codziennie podlatuje do mnie i sie łasi,to od typa słysze 'o sorry'

Gość gość
widocznie masz w sobie coś co przyciąga starszych i trzeba to zaakceptować, może kiedyś się odmieni i będą na ciebie zwracać uwagę rówieśnicy.

Gość gość
Wolałabym mieć to coś w sobie co przyciąga numery w totka ;-)

Gość gość
Tak dobrze to nie ma, ciesz się że w ogóle masz jakieś powodzenie, bo niektóre w ogóle go nie mają, to dopiero masakra.

Gość starszy gość
to jest dosyć proste .... starsi wiedzą swoje i wiedzą że mogą spróbować niewiele tracą jeśli dostaną kosza lasek bez liku :P młodzi relatywizują i jeśli jesteś ostentacyjną wolą poszukać szarej myszki takiej "tylko dla siebie" nie "dla wszystkich" atrakcyjnym kobietom nie jest wcale łatwo znaleźć partnera o wysokiej samoocenie inteligentnego i zaradnego, to tak odrobina psychologii :classic_cool:

Gość gośćKasia42
Na razie jesteś młoda, poczekaj jak będziesz miała z 40 lat. Ja mam 42 lata i wolę młodszych 30-35. Mężczyźni w tym wieku wolą bardziej doświadczone kobiety. Dlatego trochę cierpliwości. Jak Twoi rówieśnicy dorosną, zmienią zdanie, ale wtedy Ty może już nie będziesz zwracała na nich uwagi :-D

Gość starszy gość
Kasia prawda i sama prawda ;) ja też wolę młodsze, ale tylko dlatego że tym w Twoim i moim wieku albo się nie chce albo nie są zainteresowane rówieśnikami :P

Gość gość
Starsze to wolą 20-latkowie, 35-40-latki oglądają się za małolatami, a nie starymi babami.

Gość gośćKasia42
gość mylisz się z 20 latkiem, to co ja miałabym robić, chyba uczyć seksu. Ja wolę mężczyzn, którzy wiedzą mogą zrobić z kobietą w łóżku, żeby było nam obydwojgu dobrze. Uważasz że 42, to stara baba. Spotykałam się z dwoma 30 latkami, którzy byli zadowoleni. Miałam również propozycje seksu z 20-25 letnimi prawiczkami, nie skorzystałam.

Gość gośćKasia42
Starszy gość, nie bardzo Cię zrozumiałam :-D Powiem Ci, że mi się bardzo chce :-P ,a ile Ty masz lat?