Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

toksyczna znajoma

Polecane posty

Gość gość

Mam taką znajomą, w której przebywanie zaczęło mnie męczyc, jakby wysysała ze mnie całą energię podczas spotkania, gdy sie z nią widze, wiem, ze wysłucham co u niej, ponarzeka, przez godzine niedopości mnie do głosu, żeby sie wygadac, potem krotko zapyta co U Ciebie, ale i tak w ogole nie bedzie Cie słuchac, co jej mówisz, czesto gęsto, jedyne co ma Ci do powiedzienia, że przytyłas, że masz źle nałożony makijaż , ogólnie przytyczki w nos:)

Gość gość
pinokio, pozwol ze ci wyjawie sekret...masz za dlugi nos :classic_cool:

Gość gośćhnsrtjy754y7
Też mam taką. Sfeminizowała męża tak,ze mu cycki wnet urosną, teściowie koło niej skaczą jak koło jajka bo nabita i myślała,ze Ja też taka będę a tu dupa... Zwrot w tył na pięcie i nara. Wole nie mieć znajomych niż takich głąbów. Wiecznie tylko o sobie... Szlag człowieka trafia... Niech się ciągnie:)

Gość gość
dobra jestes:)tez bym chciała zerwac z nia kontakt, ale nie wiem jak, ona chce sie ciagle spotykac, dzwoni, pyta co robie, głupio ciagle odmawiac, nasze corki chodza razem do przedszkola i to był bład, bo one sie polubiły, a ja jej nie lubie coraz bardziej...do gośćhnsrtjy754y7 Moja znajoma też sfeminizowała męża na maksa, on se łazi w klapciach po domu, a ta z********a na dom, zreszta on młodszy od niej, a najlepiej jej wychodzi dogadywanie mi....jak****ac z nia delikatnie kontakt

Gość gośćnn htmjd
Ja zrobiłąm to w bardzo prosty sposób... Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie:) Też bądź wredna i sama da sobie spokój a dzieciaki nadal mogą się kolegować:) Powodzenia życzę i wytrwałośći:)

Gość gość
toksyczne baby to maly pikus moj ojciec ostatnio wrocil ze spotkania z jakims panem uchachany po pachy... pan mianowicie zazyczyl sobie jego BUTOW bo stwierdzil ze wlasne pija go w stopy ludzie to maja tupet :classic_cool:

Gość gość
też była wredna wobec ciebie ? i co zaczęłas tez być taka wredna? i sie wkurzyła tak?

Gość gośćnfgnjrjm
Poczuła się tak jak ja i odpuściła:) Pomyśl nad tym. "Nie rozumie ten kto nie zazna" Czy jakoś tak... :) Teraz jest tylko "cześć-cześć"

Gość gośćnfgnjrjm
Poczuła się tak jak ja i odpuściła:) Pomyśl nad tym. "Nie rozumie ten kto nie zazna" Czy jakoś tak... :) Teraz jest tylko "cześć-cześć"

Gość gość
mhh, z tym, ze kiedys tak probowałam zrobic, udawałam, ze jej nie widze w sklepie, a ta podchodzi do mnie i mówi"co udajesz ze mnie nie widzisz, obraziłaś sie czy co"? a ja co miałam powiedziec, w*******z mnie i chce sie odciąc od ciebie?

Gość gość
To jest wampir energetyczny. Wpisz w wyszukiwarkę i poczytaj