Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

Jeszcze raz: dlaczego niektórzy obrazają starsze zespoły muzyczne?

Polecane posty

Załozyłam temat o Slayerze a ktos mi odpisał "to te dziady jeszcze żyją?". Nie wiem co ta osoba chciała osiągnąc tym durnym wpisem. Chciała wyrazić dezaprobate dla tego zespołu ze wzgledu na to, że jest stary? co to za idiotyczne kryterium - oceniac muzyke pod wzgledem wieku, a nie wartości artystycznej? Przeciez osoba która tak robi, wychodzi na idiote i pustaka.

Gość gość
Kasia jesteś jak Mozart w współczesnej muzyce. 100lat za murzynami w temacie metalu 🖐️

"Kasia jesteś jak Mozart w współczesnej muzyce. 100lat za murzynami w temacie metalu" Niby dlaczego tak uważasz? słucham zarówno starych jak i nowych zespołów. Czemu mam być za murzynami?

Gość gość
a ktos ci kaze za nimi byc? :D

A ostatnio słucham nawet wiecej nowych zespołów, tylko co to ma wspólnego z zacofaniem i byciem 100 lat za murzynami? Przecież większośc metali słucha głównie starych zespołów 🖐️ Pochwal sie czego ty słuchasz, skoro uwazasz że jesteś "do przodu" w porównaniu do mnie w temacie metalu :)

'a ktos ci kaze za nimi byc?" Napisałeś, że jestem "100 lat za murzynami w temacie metalu", napisz dlaczego tak uwazasz, bo ja nie widze zadnego powodu 🖐️

Gość gość
Ale ty musisz być brzydka

"Ale ty musisz być brzydka " ale ty musisz być głupi, ze zamiast wypowiedzieć sie sensownie i na temat piszesz takie rzeczy 🖐️

No więc, uzasadnisz w końcu, czemu według ciebie jestem "100lat za murzynami w temacie metalu"?