Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki INTERNET wybrać oszaleje chyba

Polecane posty

Gość gość

pomóżcie mi please kończy mi sie umowa z orange i już nie chcę z tymi oszustami i wyłudzaczami mieć nic wspólnego niesttey zupełnie nie znam sie na tym i nie wiem co mam wybrać nie wiem co znaczy lte i inne takie opisy... nie moge zostac bez internetu a nie mam się kogo poradzić

Gość gość
Poczytaj o Aero2, jest za darmo tylko trzeba sobie kupić modem lub zdjąć sim locka z tego co masz :)

Gość gość
ja mam z upc od10 lat nigdy nie zdarzyło sie zeby byla awaria. szybki porządny serwis

Gość gość
ja teraz mam bezprzewodowy, czyli takie usb podłączone do laptopa nie wiem czy to ma simlocka, nie rozumiem zrestzą tego wszystkiego 8 a ty masz od upc, ale jaki ten internet jest, radiowy, router, usb... 8 nie rozumiem tego, ze mogę mieć za darmo ale musz ekupić coś tam przepraszam ale naprawdę nie rozumiem tych technicznych słów

Gość gość
ja mam z play ,teraz miałam pół roku za 50 zł bez limitu , od stycznia chyba 90 zł modem na 32 komputery :O

Gość gość
na Aero2 wpłacasz tylko kaucje 20zl za kartę sim i do końca 2016 masz za darmo. W każdej chwili możesz zrezygnować i odesłać kartę, a oni zwroca ci kaucje. Mam aero2 i nie narzekam :)

Gość gość
a moja mam ma na usb z play 20 mega albo giga heh tez się nie znam za 49 zł mi internet dobrze działa z t-mobile miałam problemy z zasięgiem

Gość gość
o rety, to super, czegoś takeigo szukam powiedz mi proszę jak mam dotrzeć do tego, aby tą kartę otrzymać przez internet zamawiałaś czy jest jakiś punkt ja nie znam nawet takiej firmy

Gość gość
ale nadal nie kumam jak to zapłacę tylko 20zł za karte i mam za darmo cały czas czy te 20 zł to opłata co miesiąc

Gość gość
ja mam Plusa LTE,przenośny modem z bateria, wielkosci telefonu komórkowego.Działa super i wszedzie mozna go zabrac.

Gość gość
Tutaj zamawiałem :D https://bdi.aero2.pl/ 20 jednorazowo. Zanim zamówisz to poproś ich o aktualne mapy zasięgu, zebys sprawdziła czy znajdujesz się w nadajnikach :)

Gość gość
jakaś sciema 20 zł kaucji i potem za darmo ,kto teraz daje cos za darmo :O

Gość gość
no tez bardzo się dziwię nie wierzę w nic za darmo ale poczytam, dzięki zostało mi pare dni, nei wiem co zrobić, gdzie się udać, kogo zapytać, gdzie zamawiać, po prostu oszaleję z braku wiedzy , co robić

Gość gość
To akurat nie ściema, ze za darmo. Poszukaj info w necie jak nie wierzysz :)

Gość gość
wybierz się do plusa do play albo t-mobile i popros o ofertę albo poczytaj na necie jakie mają oferty ,trzeba tez sprawdzic jak z zasięgiem ale play ma spoko ,w duzym miescie to pewnie bedzie ok ale gdzies w miniejszych miastach albo wioskach moze być kiepsko

Gość gość
tylko, z ejak pójdę do punktu to wiem, ze niczego nie zrozumiem z tej rozmowy i o to mi chodzi... nawet teraz jak czytam oferty na str internetowych to aż sie we mnie gotuje, bo czytam ic zytam i równie dobrze mogłabym czytać hieroglify czy pismo Inków po prostu tego wszystkiego nie rozumiem

Gość Ebzotria
Jak nie masz pewności co do dostawcy, to tylko porównywarka Cię ratuje http://www.dostawcy-internetu.pl/ W ten sposób dowiesz się kto jest najrzetelniejszy.