Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do brunetek o ciemnej karnacji czy was też podrywają

Polecane posty

Gość gość

Turcy na fb? już pomijając że kiedyś jak byłam na studiach, to zarywał do mnie student z Arabii Saudyjskiej... był z buźki śliczny, ale mialam kogos innego w sercu i dalam Arabowi kosza... potem tylko wodzil za mna oczami... a jakos Polacy niekoniecznie do mnie lgną, a w podstawowce i gimnazjum wyzywali mnie od Rumunek chlopcy o slowianskiej urodzie... jeden Turek komplementuje moje zdjecia na fb juz od 4 lat, bardzo chcial, zebym przyjechala, ale ja odmowilam, bo tu mam swoje sprawy

Gość gość
mnie codziennie podrywają ah taka śliczna jestem szkoda że ich podryw zaczyna się od pożycz 2 zł ale to nie ważne , ważne że są tacy mężczyźni

Gość gość
nigdy nie chodzilo o 2 zl, przynajmniej jeszcze tego nikt do mnie nie powiedzial ani nie napisal ;)

bo oni są sprytniejsi niż menele Polaczkowi i nie poproszą o 2 zł, najpierw Cię zbajerują a potem wyślij kase, umieram itp. ;D mało takich bajek było?

Gość gość
moze i tak... ale chyba bez sensu wiazac sie z Arabami, nawet jakby o kase nie chodzilo, prawda? boje sie, ale pokusa jest

Gość jasssne tiaaaa
Jestem szatynka o jasnej karnacji i czesto takie ciapki mnie podrywaja. I na fb, i w życiu realnym, zaczepiaja na ulicy, zagaduja, numer chca, umawiac sie chca. Ostatnio się z takim jednym kolediem umowilam, pół algierczyk. Najgorsza randka ever :O

Gość gość
a co zrobil pol Algierczyk?

Gość pitopanterka
to po co się z nim umówiłaś? pewnie nie ma kasy, klasy a jeszcze wstyd jak ktoś znajomy CIę z takim zobaczy... już prawdziwych Sułtanów nie ma, nie łudźcie się, lepiej szukajcie majętnego starca ;)

Gość gość
podobno tamten z Arabii Saudyjskiej ostro nadziany był, kolezanka chodzila rok czasu z jego kolega z roku Szwedem (oni byli na enlgish division - na medycynie).. troche szkoda, ze go olalam

Gość jasssne tiaaaa
Nie był biedny, własna firma jakas, non stop mu telefon dzwonił. Spryskal mnie swoimi perfumami "zebym o nim pamietala" :O i to taka ich iloscia ze mialam ochote zapasc sie pod ziemie jak jechalam metrem bo czulam ze roztaczam wokol siebie zdecydowanie zbyt intensywną woń... aż dusilo mnie :O

Gość gość
czyli cię zaznaczyl... hahahahaha, dobrze, ze nie osikal, jak pies murek

Gość jasssne tiaaaa
Hahahaha też mi się to tak skojarzyło :D