Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupota dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dziewczyny w wieku 20 - 25 lat są w dzisiejszych czasach tak beznadziejnie głupie, dziecinne i niedojrzałe emocjonalnie? Wie ktoś?

Gość gość
to znaczy?

Gość gość
a tzo doopa ci sie znudzila i chcesz se wymienic na wolna od wad?

Gość gość
Bo w dzisiejszych czasach ludzie są coraz głupsi, pokolenie wychowane na TV zbyt mądre być nie może, a będzie jeszcze gorzej, poczekaj aż dorośnie pokolenie internetu i fb.

Gość gość
Co znaczy?

Gość gość
Nie znudziła mi się. Dopiero szukam.

Gość gość
Z tym 40 + to przesada. I to gruba.

Gość gość
Zgadzam się z Mormiko. Ty, autorze, pytasz, dlaczego młode dziewczyny są głupie i niedojrzałe, a ja pytam, dlaczego mężczyźni "dojrzali" (~30) są mniej dojrzali niż niejedna młoda dziewczyna. Ja nawet nie wymagam, żeby moi rówieśnicy byli już mądrzy i dojrzali bo to jest marzenie ściętej głowy, ale hej, może warto dojrzeć chociaż przed trzydziestką co? Niedoczekanie moje. Więc błagam, nie pieprz o dziewczynach, tylko spójrz na swoich kolegów i siebie tak na wszelki, a dopiero wtedy się zastanawiaj, bo tak naprawdę pytanie nie brzmi: dlaczego młode dziewczyny są takie i takie tylko: dlaczego młodzi ludzie są jacy są. Jesteśmy pospuci i tyle, mówię to w imieniu pokolenia, bo taka jest prawda, normalnych, rozmnych, a przy tym nie przemądrzałych ludzi w naszym wieku (<25) ze świecą szukać.

Gość gość
może po prostu obracasz sie w towarzystwie idiotek" hihi haha" to się nie dziw moja rada zmień towarzystwo nie wszystkie są głupie

Gość gość
jeszcze sprecyzuj czym się ta głupota i dziecinność objawia.

może taką właśnie spotkałeś, głupie też się zdarzają tak jak i faceci, ja ostatnio byłem pozytywnie zaskoczony spotkałem spotkałem młoda dziewczynę, byłem zaskoczony jej podejściem do życia , wiedzą słownictwem aż przy niej poczułem, że ja jestem niedojrzały mimo swojego wieku

Gość gość
Też chętnie bym taką spotkał. Tylko gdzie?

Gość gość84
No właśnie, co uważacie, za dojrzałość a co nie ?

Gość Sklonowana40
i zapadła cisza :D:D:D

Gość velikoselo
Śmieszy mnie opinia,że kobiety w wieku 20-25 lat są inteligentniejsze niż ich rówieśnicy :).Niestety tak nie jest. . Sam w lutym skończę 20 lat i zauważyłem,że moi rówieśnicy obydwu płci mają siano w głowie,więc spokojnie można stwierdzić,że jest remis :)