Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sie zalatwia polozna?

Polecane posty

Gość gość

Za miesiac rodze,a nie mam pojecia skad wziac polozna....nawet zadnej nie znam

Gość gość
A ja myslalam ze pytasz czy chodzi do wc czy moze w krzaki :D ja swoja zalatwialam w przychodni, bylam u niej, pytalam czy przyjdzie,wzielam Telefon. Taka do szpitala nie wiem, mialam szpitalna.

Gość gość
W swojej przychodni sie zapytaj. Ja ja zmienialam przychdnie i lekarza rodzinnego wybieralam to rowniez i polozna wybralam. To bylo z 8 lat temu i nawet nie pamietam kogo. Poza tym chyba bede musiala przed porodem pojsc tam i powiedziec ze w ciazy jestem. Mozna jeszcze przez szkole rodzenia jak uczeszczalas

Gość gość
Nie uczeszczalam do szkoly rodzenia. Chodzi mi o ta co do domu przyjezdza. Sasiadka mi cos mowila ze ma jakas dobra polozna ale to czy ja moge dobie wzisc tel zadzwonic do niej i zapytsc czy przyjedzie? Bo ona nie jest z mojej przychodni

Gość gość
Ja mialam z przychodni. Dzwonilam do nij mowilam ze urodzilam i przyjechala. Ale to bylo 11 lat temu teraz nie wiem jak jest

Gość gość
Ale brednie baby wypisują :o Autorko w szpitalu będziesz wypełniać różne formularze razem z położnymi. Tam udzielisz info o przychodni i położna sama do ciebie przyjdzie. Do mnie właśnie sama przyszła :D

Gość gość
12.06- nie wprowadzaj dziewczyny w błąd! Sama nie przyjdzie, trzeba się do niej zapisać już będąc w ciaży a po porodzie dać znać że już się urodziło i może przyjść na wizytę. Musisz sprawdzić najlepiej w swojej przychodni gdzie możesz się zapisać do położnej w swoim rejonie.

Gość gość
A to ciekawe ja polozna mam juz od 10 tyg

Gość gość
położna załatwia się do toalety

ja miałam położną z przychodni gdzie chodziłam do ginekologa. Była super i wybrałam ją, żeby przychodziła do nas na patronaż. W szpitalu natomiast nikt nie pytał o te sprawy. koleżanka ostatnio urodziła, poszła do przychodni i przysłali jej położną od nich.

Gość gość
Mam polozna z mojej przychodni. Co miesiac wizyta podczas ciazy i po porodzie to ona bedzie przyjezdzala do domu.

Gość gość
ja tez nie załatwiałam żadnej położnej przyszła sama do mnie na drugi dzień po powrocie ze szpitala i nigdzie niczego nie zgłaszałam pewnie wszędzie jest inaczej u mnie najwidoczniej szpital zgłosił do przychodni

Gość gość
A jesli nie chce zeby do mnie przychodzila polozna w trakcie ciazy(teraz jestem w 6mc) to wciaz tak jest ze w przychodni sie zglasza urodzenie dziecka?

Gość gość
Położna załatwia się w toalecie, jak każdy inny człowiek. To nie wiedziałaś?

Gość gość
gość dziś a do mnie właśnie sama przyszła i też szpital zgłosił, to że u ciebie w Pcimiu trzeba błagać i się zapisywać to wiesz nie znaczy, że reszta Polski też tak ma.

Gość gość
położna chodzi do latryny i podciera się liśćmi i mchem.