Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tu życ chyba zacznę pić

zapomnieć o niej ,czy ...? no właśnie co??

Polecane posty

Pytam co bo ja ja kocham a Ona twierdzi ze tylko mnie lubi,skoro tak to czemu: już dawno nie zerwała ze mną znajomości (powiedziałem jej dawno temu nie kochasz =kończysz mi za bardzo na Tobie zależy nie będę umiał tego zrobić) to było z 2 lata temu.nr tel nie chciała dać długo aż tu z kilka miesięcy temu miałem kłopoty z netem ,zadzwoniła (miała mój nr.) od tego czasu dzwonimy(tzn.ja) do siebie co dzień czasem kilka razy Ona tez dzwoni pierwsza ale z 2-3 razy na tydzień ,zdarzy się że wyśle jej tylko smsa (Ona myśli że mogę być zły że nie dzwonię tylko sms) od razu oddzwania. Czasem to muszę wręcz ja że tak powiem ''wygonić'' :)tak potrafimy wisieć na tel.Oczywiście co dzień rozmawiamy wieczorami na skype (żadne rozbieranki).Co do spotkań zawsze mówi że nie możemy ,po co.Ale zawsze przychodzi na umówione miejsce , tu jeszcze było coś takiego zrobiłem jej niespodziankę przyjechałem dzwonie,ale nie mogła.Wróciłem do domu Ona dzwoni że już może,myślała że czekam ,po głosie wyczułem że zachwycona to niebyła. Więc pytam Was kobiety jak tylko lubicie faceta to: spędzacie z nim praktycznie każdy wieczór na skype rozmawiając po kilka godzin czasem do 6 rano jak weekend i wolne.dzwonicie tyle do siebie ,i gadacie po 1,5 godziny ,ubieracie się tak jak wam powie (jak np.mam imieniny poproszę by ubrała np.czerwona sukienkę i uczesała kucyki:) od tak wtedy slicznie wyglada:) to to robi)powtarzam żadne sex zabawy!!kiedyś rozmawialiśmy kilka razy w tygodniu po 3-4 godziny przez net teraz co dzień po 4-7 godzin + tel w dzień .Każde spotkanie ma być ostatnie,mówi że jeszcze raz przyjadę to będzie koniec jakoś nigdy nie jest.Tel nie mogłem sie doprosić w końcu sama dała.Tylko lubi???kilka szczegółów Ona 32 lata mężatka ja 33l żonaty (w trakcie rozwodu). Ile ja bym dał by poznać jej myśli gdy gadamy Ona zmęczona bo już puzno kładzie się na kanapie pod głowę poducha udaje że śpi ,ale ja Cie słyszę mówi:) (na pewno nie chce iśc spać bo jak powiem no to dobranoc zmęczona padasz już od razu wstaje)co to ma być??? co ja mam wtedy mówić jak mi tu udaje że śpi a spać nie chce nie rozumiałem i nie rozumie dalej kobiet

Gość gość
Tak, to jest możliwe, że nie kocha tylko lubi (friends zone), ale powiedz gościu co ty robisz u licha? On żonata, a ty sobie swój związek zepsułeś, a teraz jej chcesz zepsuć? Czyje dobro masz na celu, co?

Gość gość
jak to czyje? wlasnego hooya 🖐️

Gość gość
Taki szczegół.... skoro tyle ze sobą rozmawiacie codziennie to jak ona jako mężatka może sobie na coś takiego czasowo pozwolić i ty nawet jako dorosły facet tak samo. Nie macie żadnych zajęć ani obowiązków w życiu czy jak?

Gość gość
To wygląda, jak byś był odskocznią od małżeństwa

Co do mojego związku co bym nie powiedział to i tak będzie że wszystko moja wina że ja zepsułem ,powiem tylko że ślub bo dziecko w drodze i co.. rodzice zdecydowali bo jak to tak macie się pobrać Ona 16 lat miała ja 18 .A co tego że ja jej głowe zawracam doczytaliście dokładnie POWIEDZIAŁEM JEJ NIE KOCHASZ TYLKO LUBISZ WIEC SKOŃCZ czemu tego nie zrobiła ,na siłę jej tez nie trzymam.

Pytasz o czas to na tel w dzień mam taką prace że mogę dzwonić a wieczorem na net gadać to po pracy już jesteśmy.Jak jest to w tygodniu i trzeba wstać rano do pracy to 2-3 kończymy jak weekend to wtedy do 4-6