Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

które imię Feliks czy Filip???help

Polecane posty

Gość gość

Mam straszny dylemat z imieniem dla syna. A czasu na wybor coraz mmiej i wzwiazku z tym mam takie pytanie do was. Które imię się wam bardziej podoba Feliks czy Filip ?

Gość gość
Wg mnie Arek.

Gość gość
Feliks?! ohydne! Wyobraz sobie w przedszkolu, szkole, potem w pracy ( Panie Feliksie ;O ).Przeciez to komiczne. Oczywiscie ze filip!!!

Gość szeregowy czereśniak
Feliks to facet mieszkający podemną. Mimo że ma 96 lat, to wciąż erotoman. Codziennie rano go słychać jak drze ryja jak by mu skórę sciągali. A on poprostu wali konia. Rucha wszystkie baby które mu nadstawiają za parę groszy na ruski spirit. Wredny, fałszywy charakter.

Gość gość
w biedronce są orzeszki Feliks :D ja pierdziele ale te matki powalone. A nie chceswz czasem dać Victor? Albo może Oliwier,Alanek czy inny :D

Gość gość
Mam teścia Feliksa i jak ktos wczesniej napisal Feliks to erotoman. Imię samo sobie okropne

Gość gość
Teraz po głębszych zastanowieniach Feliks nie brzmi jakoś rewelacyjnie :/

Gość gość
ale i tak lepiej niż Filip

Gość gość
Filip

Gość gość
Filip nie szczególnie . Feliks to piękne, szlachetnie brzmiące imię, zawsze mi się podobało i tak właśnie nazwę mojego synka. A tych durnych mamusiek oliwierków, alanków czy innych małych dziwaków nie słuchaj.

Gość gość
Nie wiem, mnie się żadne nie podoba, bo Feliks to takie staromodne, kojarzy się z gościem siwym, wąsatym, statecznym, no ogólnie starym, a z kolei Filip to taki podfruwajek - durnota: " wyskoczył jak Filip z konopii", czyli osoba mało rozgarnięta, jakaś niedojrzała emocjonalnie, tak że oba odradzam przykro mi bardzo :O

Gość gość
Skłaniam się za to do imienia Arek. Aruś, Areczek, Arkadiusz... Piękne imię, ten kto je nosi jest mądry i przystojny, może się skusisz?