Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seksowne córy.

Polecane posty

Gość gość

Mam je trzy.16,19 i 20 lat. Wszystkie bardzo zgrabne i seksowne blondynki,tak jak ich mama kiedyś.Z żoną mamy po 42 lata. Żona była bardzo zgrabniutka,wiotka i seksowna a teraz jest dość zaokrąglonych kształtów, mimo próśb nie chce o siebie zadbać.Nie chce z nami chodzić na basen,ani jeździć rowerami czy biegać.Z dziewczynami dużo czasu od małego zajmuje nam sport.Dzięki temu jesteśmy zgrabni i wysportowani a dziewczyny mają ekstra seksowne ciała.Tylko nie ona. Nasz seks z żoną mocno podupadł,bo jej wałeczki w tali i zatłuszczone pośladki są mało atrakcyjne i nie wzbudzają pożądania jak przed laty,chociaż twarz nadal na bardzo ładną. Z dziewczynami przy różnych zajęciach sportowych pomagamy sobie i dochodzi do kontaktu naszych ciał w różnych sytuacjach i jak przebieramy się czy bierzemy prysznice,to nie wstydzimy się wzajemnie.Od dłuższego czasu widok ich wzbudza we mnie nie tylko ojcowskie ale i męskie,samcze uczucia.Zacząłem też dostrzegać taksujący i oceniający mnie wzrok dwóch starszych córek.Jesienią,gdy najstarsza upadła i zbiła rękę,prosiła mnie o pomoc przy prysznicu.Nieraz myłem im plecy,ale tym razem ona tłumacząc się bolącą ręką,wypięła pupę,rozszerzyła nogi i prosiła mnie o dokładne wymycie krocza.Mocno zażenowany to robiłem. Przed świętami dwie starsze przysiadły przy mnie i zaczęły rozmowę od tego,że widzą że między mną a żoną nie jest najlepiej,nie słyszą byśmy kochali się w nocy i że pewnie mam dyskomfort z tego powodu a przecież one dwie są jeszcze dziewicami i jakby mieli uczyć się seksu,to tylko ode mnie. Byliśmy sami,one włożyły mi z dwóch stron dłonie w spodenki i zaczęły masować,wiadomo co.Mimowolnie miałem potężny wzwód i wystrzał .Powiedziały,że zrobiły to abym uwierzył,że poważnie traktują swoją propozycję.Po Nowym Roku żona jedzie na 3 tygodniowy turnus sanatoryjny i według słów dziewczyn, są gotowe,by zastąpić mamę. To już tylko tydzień do jej wyjazdu.

Gość gość
Co za debilne prowo prawika pedofila. To znowu ty Fubu?

Gość gość
Dylemat życiowy,moralny i jaki tam chcecie inny a nie prowokacja.

Gość gość
Jeśli to prawda to coś nie halo u was w rodzinie.