Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geraczxxcz

29 letni prawiczek bez związku czy zostaje mi tylko samobójstwo??!?

Polecane posty

Gość gość
gość z żoną nie mają co robić tylko na kafe siedzą aleś się wypuścił - totalny facepalm żal mi takiej pary, co to nic innego nie potrafi wymyślić, może jeszcze z pasją oglądacie rozmowy w toku? :D

Gość gość
ja przestałem byc prawiczkiem w wieku 18 lat byłem rok z dziewczyną potem sie rozeszliśmy już 5 lat z żadną nie bylem i nie wiem czy będę chodziłem na dziffki jak pracowałem w niemczech 50 euro szmaty brały teraz jak pracuje w polsce nie mam kasy na dziffki i pozostaje własna ręka IDŹ NA DZIWKI CHŁOPIE albo sprubój na jakiś portalach randkowych np. e-darling

Gość gość
Karykatura kobiety to musi być ta twoja "żona " o ile istnieje, bo jaka normalna kobieta związałaby się z takim cwelem? :O i taki mądry jesteś, a nie dopuszczasz myśli, że ktoś poza tobą z tu zaglądających jest w związku :O ? I to prawdziwym, a nie wyimaginowanym jak twój obleśny, aseksualny prawiku :-D

Gość gość
kochany - poczytaj sobie o HPV i HSV i dokładnie się oglądnij :) a potem kogoś szukaj po takich imprezach

Gość gość
Zona wyruszyla na zakupowe szalenstwo, ma na oku jakas fajna kiecke per una na Sylwka, ja pracowalem dzisiaj z domu, ogarnalem obiad, dziecaki i z nudow wbilem na kaffe. A tu co? A nic, tepe prowoktorki kaffe produkuja kolejne tematy o prawikach. Przeciez taki durny temat mogla zalozyc wylacznie samotna paszteciara z kaffe ze zrytym lbem.

Gość gość
Facet który pisze "kiecka" ??? Nie ma mowy sama jesteś paszteciarka i dlatego wtem sposób wyzywasz innych nieudacznico :-D:-D:-D

Gość gość
Dopuszczam do siebie mysl, ze tylko idiotka z krzywym ryjem jest stanie zalozyc tak durny temat. Taka idiotka jak Ty nie ma bladego pojecia o zasadach odmierzania i uplywu czasu.

Gość gość
Tak, kiecka, w tym przypadku spodniczka pod kolanko, ktora kupuje atrakcyjna kobieta, aby wygladac sexy, ale takiej paszteciarze, jak Ty, zjawisko "bycia atrakcyjna" jest zupelnie obce.

Gość geraczxxcz
Koledzy nic mi nie podrzucą, bo nie ma takich znajomych. Muszę im kitować, że nie jestem prawiczkiem od 17 roku zycia.... Marzę o stałym związku, a wiecznie odrzucany jestem. Chciałbym odbyć już mój pierwszy stosunek dopochwowy.

Gość gość
Sperma musi ci już uderzać do głowy stary prawiku i stąd tyle agresji w tobie :-) prędzej ty założyles ten temat wiec pudło, nie jestem paszteciara kolejne pudło, jestem w związku więc następne pudło. Czy potrafisz coś poza strzelaniem ślepakami cwelu? :-)

Gość gość
Wypowiedź z 17.05 nie była do autora tylko do tego frustrata udającego, że ma żonę co pisze jak baba.

Gość gość
Potrafie wylapywac paszteciary, ktore - bedac skonczonymi idiotkami- pieprza farmazony o tym, ze nie sa paszteciarami, ze sa w zwiazku. Sperma strzelalem dwa dni temu kretynko, po powrocie od rodziny. Poszlismy z zona na calosc, czego Ty ze swoim kotem nie mozesz. Jak juz znajdziesz partnera, to impotenta, wiec dalej fantazjuj o byciu w zwiazku pasztecie.

Gość gość
Zona wrocila. Lece odebrac garniak. Pa paszteciary z kaffe. Nie zapomnijcie kupic jutro jakiejs super karmy swoim kotom.

Gość gość
A ja potrafię wylapywac cweli, którzy twierdzą że mają żony choć ich jedyna partnerka z życiu była własna ręką :-D. Nie zapomnij spłukać po wystrzale żeby mama nie zauważyła twojej spermy w kiblu pajacu :classic_cool:

Gość gość
ten gość co ma niby żonę pisze jak niepełnosprawny umysłowo :-D

Gość zazuza
skad jestes 29 letni prawiczku? jezeli to ze jestes prawiczkiem jest duzym problemem dla Ciebie, to moge Ci pomoc. Sama lecze sie na depresje, nie ma zadnej przyszlosci przede mna, nie mam nic do stracenia

Gość gość
Idź na solarium (wiem, że niezdrowe, ale nastrój ci się poprawi przez witaminę D). Nie chcę pocieszać na siłę, ale może masz jakąś koleżankę/znajomą, którą mógłbyś szczerze zapytać, co "odstrasza" kobiety od ciebie. Na randkach (pierwszych) nie przedstawiaj rodziców, bo je to odstraszy:) A na pocieszenie: poznałam kiedyś faceta jak miał 28 lat, był prawiczkiem, również wędkarzem:)))) Jest moim mężem i nie zamieniłabym go na innego. Po prostu szanował się, a mi to totalnie zaimponowało. Pozdrawiam serdecznie.