Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeciwnik islamizacji Europy

Polecane posty

http://youtu.be/VQN_MHFsK6E Wygłasza Ksiądz Dariusz Oko. Z tego co się orientuję, to niektórzy są uczuleni na tego Księdza i traktują Go jako oszołoma. To teraz proszę wysłuchać od początku do końca wykładu( nie zwracając uwagi na to kto mówi, tylko co ta Osoba powiedziała) i stwierdzić czy rzeczywiście jest oszołomem, czy to co powiedział, to głupoty i czy nie warto było poświęcić czasu na wysłuchanie tego co wypowiedział? Ja z korzyścią wyszedłem po wysłuchaniu dlatego dzielę się.

Gość gość
to oszołom. nie będę słuchał oka.

Gość gość
tylko ze on prawdę mówi i dla tego nazywa oszołomem bo pod szyldem gender zebrały sie wszystkie zboczenia i dewiacje np jak pedofile W Holandii jeden z założycieli partii pedofilów powiedział: „My udowodnimy społeczeństwu, że seks nie zna wieku. My LEGALNĄ drogą osiągniemy to, że akty seksualne będą mogły być dokonywane z dziećmi w różnym wieku, nawet z noworodkami. Obalimy wszystkie tabu i zakazy! Na początku szok, skandal, wszyscy w przerażeniu. A za pół roku to już nie będzie skandal.Przypomnijmy jak zaczynał się ruch gejowski. 50 lat temu gejów wyganiano z pracy za orientację seksualną. A teraz społeczeństwo karze tych, którzy stają im na drodze. Małżeństwa seksualne i adopcja dzieci to tylko początek. Pedofile uratują ten świat, który jest chory na niezaspokojenie seksualne. Niech za 10 lat, 20 lat, ale zwycięstwo będzie nasze!”.

Gość gość
w niemczech nawet była wydana książka o miłości dla dziec****isało w niej ze tatusiowie powinni pieścić łechtaczki córkom a córusie powinie pieścić penisy tatusiom

Gość barranek
a Słupsku (niektórzy już mówią w Dupsku ) burmistrz Biedroń udzielił dszi9siaj ślubu i wspomniał że sam marzy o takim ślubie ...z kims tam jakimś

Gość julka19xx
Oko to oszołom i moher,tak samo jak ci narodowcy i kibole.Straszą ludzi pedofilami a sami salutują przed Hitlerem

Gość gość
ludzie nie rozumieją że "tradycyjna rodzina" to znaczy ojciec pracuje matka zostaje w domu gotuje sprząta i zajmuje się dziećmi to też gender :D

Gość gość
Głupie jest mieszanie kilku odrębnych problemów kilkunastu państw w jednym kotle pod hasłem: "patrzcie do czego prowadzą nasi przeciwnicy". Tymczasem gender to tylko jakiś tam nurt, który nawet nie jest jednorodny. W różnych krajach tzw. ideologia gender przyjmuje inne oblicze. Nie ma żadnego związku z problemami wiążącymi się z mnieszością muzułmańską. Problemy mniejszości muzułmańskiej np. w Belgii albo meczet w Gliwicach nijak się nie wiążą z zamachami terrorystycznymi we Francji. Reasumując: żeby rozwiązać problem należy go najpierw odpowiednio zdefiniować.

Gość gość
zgadzam się z gościem z 16:15

Gość gość
"Nie jestem religijny więc nie czuję respektu przed żadną religią. Uważam, że wszystkie religie były fałszywe, oszukańcze i szkodliwe. Zarówno judaizm, jak i chrześcijaństwo. To, że jestem Żydem, ułatwia wywołanie śmiechu, gdy opowiadam niektóre żarty. Słowo Żyd stało się zresztą wytrychem, bo ludzie są na tym tle przewrażliwieni. Powiesz "żyd" i wszyscy wybuchają śmiechem. Powiesz "katolik" i wszyscy wybuchają śmiechem. To zupełnie jak z seksem. Uważam, że wszyscy ludzie należą do tej samej religii i wszelkie wyznania postrzegam jak kluby zrzeszające miłośników pielgrzymek, masonów, itd. Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych. Nagle jestem z tymi, a nienawidzę tamtych. Nie ma to żadnego związku z religią - w jej głębszym, indywidualnym sensie." Woody Allen, "Wprost" nr 51-52/2001