Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za tani prezent pod choinkę albo jego brak, co do tej lalki taniej. wierzę w to

Polecane posty

Gość gość

Ja wierzę że są takie idiotki na świecie dla których święta, oznaczają tylko jedno słowo KASA! A gdzie rodzinne ciepło, radość itp?! Wierzę że to nie była prowokacja z tą lalka która kosztowała 12 zl a prezent jaki dala autorka był w kwocie 30 zl. Jak czytalam to nie wierzyłam, ale dzieki swojej pracy wierze. Pracuje w sklepie. Były dwie kobiety które rozmawialy głośno. I właśnie temat dotyczył świat. Tekst ,, miała tyle czasu aby do świąt odłożyć na prezenty". Ludzie czy dla was w święta najważniejsze są prezenty? :-( zamiast cieszyć się zdrowiem dzieci, spedzonym czasem z rodziną :-( mój brat nie dal mi prezentu bo stracił pracę, ja powiedziałam jie kupuj nic. Kupilam jego rodzinie skromne prezenty nie oczekując niczego poza tym aby tylko byli z nami w ten piękny dzień.

Gość gość
No oczywiście, bo dla niektórych cały zamysł świąt to prezenty.

Gość gość
Niestety wiele osób się zatraciło w tym szale.... mnie sprawia przyjemność robienie prezentów, ale też tych niematerialnych. Na przykład dzieciom wymyśliłam gry, powiązane z podchodami, zagadkami.....grały w to cały wieczór, ile było radości? Wszystkie inne gry poleciały do kąta, bo nagle wszyscy świetnie się bawili (w grę byli też wdrożeni dorośli). Oprócz tego kupiłam też zabawki, ale takie które sprawiły przyjemność, a nie takie które są reklamowane i na topie koniecznie :) W tym roku mam kasę to kupuję. Może za rok nie kupię i tylko wykonam ręcznie. I wiem że nikt nie poczuje sie z tego powodu neizręcznie, że ciotka kasy nie ma :)

Gość gość
moze maja w zyciu na odwrot? zawsze bliscy sa, dzien w dzien z nimi a kasy na przyjemnosci nie ma, i mieli nadzieje, ze chociaz na wigilia dostana cos wymarzonego?