Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaawansowana ciaza gdzie spedzacie sylwestra?

Polecane posty

Gość gość

Jak spedzacie sylwestra w zaawansowanej ciazy? Ja jestem w 7msc i zostajemy z dziecmi w domu. Nie mam sily, ochoty na zadne bale, zreszta nigdy nie lubilam bali sylwestrowych. Ostatnio robilismy imprezy u nas ale w tym roku nie dam rady przygotowac wszystkiego, a potem balowac z goscmi do rana. Przygotuje jutro dla nas jakies fajne ciasta (lubie piec) i salatki i mysle ze bedzie fajnie, dawno nie zostalismy w domu. A Wy jak?

Gość gość
Ja w tamtym roku byłam w domu, też mi się nie chciało nigdzie iść bo plecy bolały strasznie i często musiałam się położyć itp. Zrobiliśmy sobie jedzenie, mieliśmy szampana dla dzieci i było spoko :D

Gość gość
idziemy na domówkę, znajomi mają wypasioną chatę 500 m kw nad jeziorem i często organizują imprezy. Początkowo ja z reszta znajomych chcielismy płacic jakaś składkę lub cos przygotować, ale właścicielka domu wynajmuje kucharki z obsługą, barmanów,dj i załatwia pokaz sztucznych ogni, co jest poza naszym zasięgiem finansowym. Mają kasy jak lodu! reszta ekipy przynosi wódkę

Gość gość
Ja jestem na koncu 8 i tez jestesmy w domu z dziecmi. Cos zjemy pogramy w jakies gry potem pojedziemy popatrzec na fajerwerki i spowrotem spac. Rok temu mielismy impreze w domu. Za rok mala pojdzie do dziadkow a my odbojemy sobue tegoroczne nudy i moje meki

Gość gość
Ja też kończę 8 mc. W tym roku zostaniemy w domu. Zrobię coś dobrego do jedzenia i spędzimy miło czas :-) Za rok coś pomyślimy :-)

Gość gość
Mam termin na samiutki początek stycznia, więc będziemy siedzieć w domu i czekać na skurcze :D Może wyskoczymy na dwie godzinki, mamy pod samym domem lokal gdzie robią fajne imprezy alternatywne i robią też sylwestra z wolnym wstępem, ale to zależy od tego jak się będę czuła.

Gość gość
Idziemy do znajomych gdzie dziewczyna jest w podobnie zaawansowanej ciąży co ja :D Planujemy grać w gry, obejrzeć jakiś lekki film, wypić Piccolo i wracamy do domu.

Gość gość
Termin poczatek stycznia. Siedze w domu i czekam az maly szkodnik opusci moj brzuch :P

Gość gość
W zeszłym roku byłam w 26 tyg ciąży:) jakaś sałatka i tv. W tym roku synek ma 9 miesięcy idzie z babcią do o prababci a my sobie odbijamy:)

Gość gość
my jestesmy w 40 tc. więc w domu na spokojnie , czekamy :)