Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są takie kobiety ??

Polecane posty

Gość gość

Czy są takie kobiety nie imprezowiczki co lubią dobrą muzykę, dobry film i preferują spokojny tryb życia ??? U mnie na studiach nie ma takich osób wszyscy byle się nachlać i zarzygać albo rozłożyć nogi na imprezie tak preferują swój wolny czas :O

Gość gość
Ales trafil:-) potem jakis cymbal zMgr tu sie zali ze pracy niema. Pani pan doktor leczyc nieumia . Ech w more jerza. Rzygac sie chce

Gość gość
Myślę że są. Chociaż bardzo jest przykre ze tyle bab na silę na imprezie pcha się do łóżka. Weż potem spokojnie wypuść chłopa :)

Gość gość
Ja lubiłam na studiach spokój, ciszę, serial i winko. Lubiłam też domówki zamiast latania po klubach. Nigdy się nie puściłam, zawsze byłam bardzo zwariowana i towarzyska, wszyscy mnie lubili. Parę razy zdarzyło mi się przybić gwoździa albo niestety się porzygać ale młody człowiek jeszcze nie wiedział ile może wypić :) Także myślę, że szukasz w złych miejscach bo ja jestem najlepszym przykładem tego, że są osoby, z którymi można konie kraść i jednocześnie spokojnie spędzić czas bez kur*enia się. Ale to mi właśnie ciężko było znaleźć towarzystwo bo się później okazało, że z każdym można było się spotkać, ale tylko na piwo i to zawsze wieczorem. Na kawę już nie a już na pewno nie po południu bo to za wcześnie. Wieczorem to ja chciałam się wykąpać i odpocząć ale cóż. Dobrze, że poznałam mojego chłopaka (ideał) bo jakbym miała wybierać wśród tych klubowych lovelasów i pussy hunterów to bym została singlem do usranej śmierci.

Gość gość
Są, ja tez taka byłam na studiach