Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądziecie o "prawie prayciągania"?

Polecane posty

Gość gość

coś w tym jest?

Gość gość
Ja próbuję :-)

Gość gość
chemia jest jak bomba , nie sposob oprzec sie jej. tylko wytrwalsi pozostaja. jestem tylko ja, bo nie chemia ma mnie a ja mam chemie

Gość gość
feromony czyli. jak zapachy sie zgadzaja to gwiazdy sie rodza

Gość gość
kiedy myślimy o czymś intensywnie i z nadzieją, to spełni się tak czy inaczej

Gość gość
"Prayciągania"? You pray i ona ciągnie? Albo you pray kiedy ciągniesz? :-D

Gość gość
wiadomo że "przyciągania" (literówka)

Gość gość
inaczej grawitacji? jakie przyciaganie jest na Jowiszu?

Gość Wieczna_Kochanka
Feromony spoko sprawa i faktycznie dzialaja.

Gość gość
pytam ludzi którzy wiedzą o czym mowa

Gość gość
napisz wiecej .

Gość gość
nie będę się rozpisywać bo to temat rzeka polecam google

Gość gość
Czasami wydaje mi się ze cos w tym jest :-)

Gość gość
Jest naprawdę, sama jestem zaskoczona. Trzeba tylko cierpliwości. Momenty zwątpienia trzeba szybko rozpoznać i natychmiast działać.

Gość gość
jest przyciaganie

Gość gość
Tak. Kazda jak ciagnie do faceta to wymysli cuda zeby sobie udowodnic jak to jego tez ciagnie do niej.

Gość gość
Jest naprawdę, sama jestem zaskoczona. Trzeba tylko cierpliwości. Momenty zwątpienia trzeba szybko rozpoznać i natychmiast działać. Zawsze Ci się udaje przyciągnąć to co chcesz? jaką metodę stosujesz? Ja dopiero raczkuje w temacie.

Gość gość
Dodam tylko, że na razie zajmowalam się tylko jedną sprawą, która była pozornie zupełnie beznadziejna :-) I kompletnie nic nie wskazywało aby to coś poszło po mojej myśli ;-) Cudownym sposobem bez żadnych moich specjalnych działań jest tak jak chcę, bardzo ciekawa sprawa.

Gość gość
ja też dopiero zaczynam

Gość gość
Dodam tylko, że na razie zajmowalam się tylko jedną sprawą, która była pozornie zupełnie beznadziejna usmiech.gif I kompletnie nic nie wskazywało aby to coś poszło po mojej myśli oczko.gif Cudownym sposobem bez żadnych moich specjalnych działań jest tak jak chcę, bardzo ciekawa sprawa. Super. Stosowałaś afirmację pozytywnego rozwiązania czy wizualizację? Jak szybko Ci się spełniło?

Gość Sztab Karpowa
Pomysl co to by bylo gdyby spelnialo sie zyczenie kazdej osoby ktora chce przyciagnac do siebie faceta na ktorego ty masz ochote...

Gość gość
Kompleksowo podeszłam do tematu czyli wizualizacja, praca nad przełożeniem danej treści na obrazy ręcznie wykonane (akurat lubię rysować), no i wdzięczność, do tego mapy myśli oraz praca nad odpowiednim humorem-najtrudniejsze z tego wszystkiego.

Gość gość
Pomysl co to by bylo gdyby spelnialo sie zyczenie kazdej osoby ktora chce przyciagnac do siebie faceta na ktorego ty masz ochote... Tak to nie działa, bo istnieje coś takiego jak wolna wola. Nie możesz przyciągnąć do siebie konkretnej osoby wbrew jej woli, ale można przyciągnąć do siebie miłość (kogoś najodpowiedniejszego). Jeśli np. jesteś samotna i chcesz miłości, to jeśli uwierzysz, to spotkasz miłość (ale niekoniecznie będzie to sąsiad, w którym się podkochiwałaś beznadziejnie), ale w twoim życiu pojawi się ktoś, kto do ciebie pasuje.

Gość gość
Kompleksowo podeszłam do tematu czyli wizualizacja, praca nad przełożeniem danej treści na obrazy ręcznie wykonane (akurat lubię rysować), no i wdzięczność, do tego mapy myśli oraz praca nad odpowiednim humorem-najtrudniejsze z tego wszystkiego.. Podobno najważniejsza jest niezachwiana wiara w powodzenie i ten stan oczekiwania, jakby już się miało. Ile czasu zajęło Ci osiągniecie celu?

Gość gość
Niezachwiana wiara na zasadzie: wiem, bo wiem, bo wiem, że to już jest w drodze (to cytat z filmu). Szaleństwo. Zajęło mi to kilka ładnych miesięcy. Ale żeby się przekonać tak naprawdę, trzeba by było jeszcze coś tam sobie wymarzyć innego i równie mało prawdopodobnego i działać. Tak też zrobię.