Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wulkanek

seks z żoną

Polecane posty

Gość wulkanek

Jesteśmy już kilka lat po ślubie, małe dzieci. Jesteśmy lekko po 30 ce. Ja trochę więcej. Ale już od dłuższego czasu to ja muszę namawiać żonę do zabawy głównie w łóżku, po ciemku - żona dość nieśmiała i ma trochę więcej ciałka - choć nie puszysta. Chciałbym jakoś jej powiedzieć - pokazać, że lubię tez seks poza łóżkiem i nie tylko po ciemku. I że nie zawsze mam chęć to ja zaczynać zabawę. Może jakiegoś mms, sms czasem wysłać?

Gość gość
Ja p************a nie możesz normalnie z nią porozmawiać? Nie wiesz co to komunikacja w związku?boisz sie jej?

Gość gość
Nie stara się,ma cię w doopce.;-)

Gość gość
przejrzyj ofertę sex shopów online i zapytaj co się jej podoba ;) Ja tak zrobiłam z partnerem jakiś czas temu i do teraz nie żałuję ;) Świetna decyzja, nasze życie seksualne weszło na inny poziom. Teraz korzystamy z różnych gadżetów i jest ciekawiej, 0 rutyny. Najfajniejszy asortyment ma Pokój Rozkoszy ;)

Gość gość
Ty ją porządnie przeroochaj,żeby prosiła i wyła o jeszcze a nie delikatnie po tyłeczku głaszczesz.

Gość gość
Jaj nikt nie patrzy, wsadz reke pod spódniczkę zachacz jej majtki. Nie musisz zaraz nie wiadomo ( a wiadomo!) co robic. Niech wie co byś chcial. Przechodzac musnij ja tak żeby poczuła twojego twardego penisa, ze niby przypadkiem to zrobiles. Leżąc na kanapie z pilotem w reku napewno nie pobudzisz jej wyobraźni. Rusz wyobraznia!

Gość gość
bosze, mój facet jak chce to mówi: " a weź się wypnij, zrobimy przymiarkę" .....albo "oprzyj się o stół" ...albo "odwróc się" itd. ...po prostu wejdź do niej do łazienki, jak się będzie kąpała i bierz co się należy, a nie mmsy wysyłac :)

Gość gość
My zrobiliśmy wymianę partnerów z inną parą jest wspaniale.

Gość gość
"weź się wypnij"? Lotny jest jak cholera ! :-D

Gość gość
bierz co się należy - co to za tekst

Gość gość
Również polecam Pokój Rozkoszy! Świetny asortyment :D Bardzo pomaga w łóżkowych sprawach ;) Życie erotyczne staje się piękniejsze ;)